Recenzia - L´ORÉAL PARIS PURE CLAY PURITY WASH

By Nicolette Lear - septembra 04, 2019

Rada Clay od L´Oréal  si vybudovala stále a obľúbené miesto u mnohých dievčat.  L'Oréal Paris, známy svojimi detoxikačnými výhodami, sformuloval tri čistiace prostriedky na báze ílovej prísady, ktoré vyhovujú rôznym typom pleti.  Čistiaci krém Pure Clay Eucalyptus Cleansing Cream Wash je jedným z troch nových čistiacich prostriedkov z stále rastúcej rady Pure Clay pre starostlivosť o pleť od L'Oreal.

čistiaci krém L´oreal
Textúra je  v podstate hustejšia pena až krém. Aj keď je táto hmota veľmi príjemná na pleti  pri prvom použití som nevedela čo stým mám robiť. Úprimne mne chýbal  nejaký detailnejší návod na použitie v Slovenskom alebo  anglickom jazyku.  Pure Clay Eucalyptus Cream Wash sa dá však  používať ako „tradičný čistiaci prostriedok“ - pred aplikáciou na vlhkú tvár sa napení. Tento krém na tvár používam tak, že vlhkými prstami ho aplikujem suchú tvár. Táto metóda spôsobí, že Eucalyptus nespení  úplne, ale mám pocit, že výsledok bol lepší pri takomto používaní ako po klasickom napenení- teda nanesení na vlhkú tvár.  Následne ho oplachujem vodou a tvár si po umytí osuším.  Výsledkom tejto metódy je zakaždým dôkladne vyčistená a veľmi jemná pokožka. Musím zdôrazniť, že čistiaci krém NIE JE odstraňovač makeupu.

Mám pocit, že to  používanie malo viditeľný vplyv na moju pokožku (keď sa používa v spojení s niekoľkými ďalšími fantastickými výrobkami!). Tento krémový čistiaci prostriedok znižuje začervenanie a po každom umytí poskytuje mierne vyrovnanejší tón pleti.

L´ORÉAL PARIS PURE CLAY PURITY WASH

Čistiaci krém Pure Clay Eukalyptový  je založený na báze vody a kaolínovej hliny, zahustená je  butylénglykolom a kukuričným škrobom. Extrakt z eukalyptu  potenciálne zvyšuje citlivosť na niektoré typy pokožky, inak je upokojujúci. Tým chcem povedať, že rozhodne nemusí sadnúť každému typu pleti.  Ja som si ho úplne zamilovala  pretože aj jeho cena sa pohybuje okolo 7€ .  Počas toho ako som ho testovala  tak sa ne El nine vypredal, ale nezúfajte .  Rozhodne  sa tam  
L´ORÉAL PARIS PURE CLAY PURITY WASH objaví znova. Nezabudnite si ho dať na portály El Nino strážiť. 

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. tento produkt som ešte ani nevidela le vyzerá zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krémy na čistenie pleti mám radšej ako gély. Z radu Pure Clay od Loreal ma lákali tie ich masky.

    OdpovedaťOdstrániť