1/365 Nová kapitola?

By Nicolette Lear - januára 01, 2020

Je to zvláštny pocit opäť písať na túto platformu. Veľmi zvláštny.  Po dlhej dobe podeliť sa s čitateľmi alebo možno  už len sama so sebou o svojich pocitoch.

Rok 2019 bol pre mňa výnimočný.  Začal síce dosť  "nešťastne"  takmer vyhoreným bytom. Ale iba takmer,  pretože sa nám chytila  utierka na radiátore a parapeta  z obyčajnej malej iskry  prskavky. Ale to nie je žiadna veda to sa spravilo.  Ale čo nasledovalo potom to bol rok, na ktorý skutočne nechcem zabudnúť!  Bol to intenzívny rok plný skvelých momentov.

Apríl plný zážitkov

Čakala ma moja prvá prax na škole. Povedala som si, že nemôže byť nič horšie ako učiť  na základnej škole, avšak mýlila som sa. Cítila som sa tam skvelo.  V rovnakom čase  ako bola prax som toho mala vyše hlavy. Zúčastnila som sa v tom istom týždni študentskej vedeckej konferencie a  prvého bloggermeetu ako organizátor a dokonca som aj povedala pár slov. Verte mi, možno som pôsobila sebavedomo, možno nie, ale postaviť sa pred toľko úžasných žien bolo pre mňa náramne stresujúce.  Vďaka tejto akcii som spoznala skvelých ľudí a skutočne sa z toho teším, pretože ja som sa za svoju éru blogovania úplne vyhýbala kontaktu s inými blogerkami.  Stále som si riešila len svoje. Preto som vďačná, že sa to zmenilo. Od prvého meetingu  sme sa stretli ešte dvakrát a určite sa teším na ďalšie spoločné akcie. 

Blogermeet



bloggermeet

Ďalší  skvelý moment vlastne tiež začal v apríli o pár dni po tomto všetkom.  Kúpili sme si novú zrkadlovku  a zistila som, že fotenie je skutočne to čo ma baví, to čím by som sa chcela živiť.  To, čo ma napĺňa a to čo milujem.  Okrem toho  do našej rodiny fototechniky zavítal ešte jeden nový foťák, blesk a objektív.  Za niekoľko mesiacov, čo je pre mňa skutočne neuveriteľné.  Spoznali sme nových ľudí, s rovnakou vášňou. Z mojich vzorov sa stali moji priatelia za čo som  tiež neskutočne vďačná a získali sme náramné množstvo skúsenosti a zážitkov. 

Solasta photo

Solasta photo



Fotograf košice

Na Instagrame nás nájdete pod @solasta_photo :) 

Dovolenka

To bol ďalší bod. Škoda, že trvala len tak krátko.  Prvýkrát v Turecku, ale viem, že to bude krajina, do ktorej sa rozhodne vrátim. Nie kvôli cene, ale kvôli kráse prírody, ktorá je často v Turecku dosť v úzadí.  Kultúra, káva, architektúra. Skutočne je tam na čo pozerať nie je to len o lacnej  a skvelej dovolenke.  Zároveň tento čas na dovolenke bol magický, pretože  to bolo už 5 spoločných rokov s "ním". 



Dovolenka v Turecku


Priatelia

 Tento rok sme zažili s našimi priateľmi momenty, pri ktorých si možno mnohí z vás povedia, že sú úplne obyčajné. Ale ja som ich strávila s ľuďmi, s ktorými sa cítim dobre, o to viac si  tieto momenty vážim.  Výlety po Slovensku ako Štrbské Pleso, Liptovský Mikuláš, Poprad či u našich  južných susedov Budapešť alebo Nyíregyháza. Sú len rýchlim zhrnutím  a oporné body, kde sa tieto skvelé chvíle odohrali.  Verím  že v roku  2020 stihnem Charkov alebo iné mestá na Ukrajine.  Ale ešte ma čaká posledných pár mesiacov školy.  :) 

Trhy Budapešť

Vianočné trhy Budapešť

 Školu som už vyššie spomínala, čo ma v nej čakalo,  ale ďalšia vec  za čo som vďačná, že tie moje snahy neboli  zbytočné, pretože časť mojej bakalárskej práce nájdete uverejnenú v zborníku a tak isto takú malú anotáciu aj keď to nie je nič prelomové pre mňa to znamená skutočne veľa.   Rok 2019 mi toho dal veľa.  Priateľov,  smer ktorým sa chcem  v živote uberať, spomienky a hlavne mi dal možnosť uvedomiť si aké je skvelé byť človekom, ktorý je šťastný.  


Vianoce Budapešť

Ďakujem!

Týmto chcem poďakovať všetkým,  čo so mnou strávili, čo i len jeden deň, jednu kávu,  čo i len jeden moment pri ktorom som sa úprimne smiala. Ďakujem vám.   Na záver by som chcela pár  slov k blogu. Články možno nebudú vychádzať tak často, pretože chcem, aby to nebolo  už len o kozmetike,  ale skutočne viac o mojom živote v rámci nejakých noriem. O mojich myšlienkach, textoch, ktoré mám často v hlave, ale nevydám ich pre pocit hanby, napriek tomu, že to nie sú emócie, ktoré  prežívam v danom momente, ale vymyslené texty, ktoré mi behajú hlavou.  Jednoducho blog, bude  viac o mne. :) 

Aký ste mali rok vy? 

A  za krásne fotky z tohto roka a aj tieto z  Budapešte  máme vďaka Bickos photo  :) 

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. zlatko, krásny Nový Rok Ti prajem 🖤 som veľmi rada, že si súčasťou nášho BloggerMeet-u. Teším sa na všetky ďalšie články od Teba.


    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť