Recenzia MIXA Extreme Nutrition

By Nicolette Lear - júla 18, 2019

MIXA Extreme Nutrition

Ahojte. Dnes tu mám pre vás recenziu na  Bohatý výživný krém Extreme Nutrition od značky Mixa. Na recenziu tohto produktu som sa skutočne veľmi tešila, pretože túto značku mám všeobecne veľmi rada.  Čo ma hneď milo prekvapilo bolo určite balenie, ktoré je zo skla na rozdiel od mnohých krémov v plastových téglikoch.  Extreme Nutrition oil-based rich cream je určený pre suchú pokožku.

MIXA Extreme Nutrition s pupalkovým olejom


hydratácia pleti s krémom Extreme Nutrition

Oficiálny popis produktu znie :



Bohatý výživný krém s pupalkovým olejom a hydratačnými zložkami vašu pokožku intenzívne vyživuje. Je ideálny pre citlivú a veľmi suchú pleť, ktorá má poškodenú ochrannú bariéru. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Výsledok: Okamžitý pocit úľavy. Vaša pleť je okamžite intenzívne vyživená a zjemnená s pocitom pohodlia. Každým dňom menej reaguje na vonkajšie podráždenie.

  • 25% koncentrácia pupalkového oleja + glycerínu
  • Tolerancia testovaná na citlivej pleti
  • Hypoalergénne zloženie
Hypoalegénny krém od MIXA

MIXA Extreme Nutrition má hustejšiu konzistenciu a skutočne veľmi peknú vôňu.  Tak ako sa píše  v oficiálnom popise,  nezanecháva mastný filter  a  celkom rýchlo sa vstrebe. Pleť je na dotyk jemná a nelepí sa.  Ja skutočne nemám veľmi citlivú pleť, preto neviem uznať  či je celkom vhodný, avšak ak má krém hypoalergénne zloženie malo by to tak byť. 25% koncentrát z pupalkového oleja pomáha pri hojení jazvičiek po akné. 

Na záver by som skonštatovala, že krém hydratuje veľmi dobre.  Jeho cena sa pohybuje okolo 7 - 8€


Využívate produkty od značky Mixa a aký máte typ pleti? :) 

  • Share:

You Might Also Like

1 comments