Bahno na tvári? Áno či nie?

By Nicolette Lear - decembra 15, 2018



Ahojte žienky. Určite ste počuli o značke Epoch. Fúúú dnes na ta vrhám asi zhurta, tak spomalíme a pekne od začiatku. Asi pred dvomi alebo tromi mesiacmi ma oslovila pani slečna s IG @american_beauty_product. Dala mi príležitosť otestovať dva produkty. Bol to akurát čas, keď som brala ATB na pleť, ale o tom potom v inom článku, tak som počkala kým ich doberiem. Balíčku som sa strašne tešila, lebo som si mohla vybrať aj masku, ktorú som fakt dlho chcela vyskúšať. Testovala som ju cez mesiac a pol. A ako to dopadlo? 

Bahenná maska so zeleným obalom, ktorú promovali aj naše najväčšie influencerky zo Slovenska som si nechcela nechať len tak prekĺznuť pomedzi prsty, preto ešte raz chcem poďakovať za to, že mi bola poskytnutá. Maska je na prvý pohľad dosť riedka, preto rada č. 1 zatraste s ňou nech sa v obale bahenná hmota premieša. Rada č. 2 nezabudnite zavrieť obal...  ( celé umývadlo zašpinené od blata...  bola to radosť. )


A teraz vážne. Maska je redšia, ale keď ju premiešate máte z nej hustú hmotu. Rovnako od nej nečakajte vôňu fialiek, predsa len bahno...  Je sivozelenej farby. Na tvári ju máte cca 20 minút  a potom ju zmyjete. Počas toho  vám ako keby maska zaschne, zmení farbu a začne praskať na tvári. Následne ju zmyjete a cítite svoju hladkú jemnú oddýchnutú tvár. 


Aké sú kľúčové zložky tejto bahennej masky?

Extrakt z morského bahna

Toto bahno vyťahuje nečistoty (špinu, odumreté kožné bunky, nadmernú mastnotu) z pokožky bez toho, aby ju pripravilo o cennú vlhkosť. Vďaka konzistencii a veľkosti čiastočiek, z ktorých sa skladá, sa efektívnejšie vstrebáva


Viac ako 50 minerálov

Ktoré sú prospešné pre pokožku, ako ako:
Meď, ktorá pomáha zlepšovať silu pokožky. 
Zinok, ktorý pomáha upravovať tvorbu mazu a posilňuje pokožku. 
Horčík, potrebný pre získanie prirodzenej energie v pokožke. 
Striebro, ktoré podporuje antimikrobiálnu aktivitu pokožky.
A mnoho ďalších.

Čo robí túto masku jedinečnou?

Táto maska pomáha vyťahovať z vašej pleti, nečistoty a toxíny. Zjemňuje a čistí pokožku. Prináša pokožke neuveriteľné množstvo prospešných minerálov.

Pomáha upravovať tvorbu kožného mazu a posilňuje pokožku.

Je vhodná pre všetky typy pleti.





Oficiálny popis máme za sebou. Nemôžem poprieť maska je skvelá, pleť bola jemná hebká, vytiahlo mi čierne bodky a bola som šťastko. Ľudia, čo máte čierne bodky skúste ju. Jar, leto a jeseň sú ideálne pre túto masku. V zime by som bahenné či ílovité masky vynechala úplne. (Rada mojej kozmetičky). Vraj sa však nehodí veľmi pre akóznu pleť, ktorá podstupuje rôzne procedúry na odstránenie akné. Ale to by sa všeobecne malo vynechať takmer všetko.  Výsledok však uvidíte nie pri prvom druhom či tretiom ale možno a po 5-6 použití.  Nebojte sa ani začervenania, ktoré je úplne bežné pri prvých troch aplikáciach.  Túto masku som si v celku obľúbila. Je mi ľúto, že ju nemôžem používať avšak skutočne je dobrá :)


Druhý produkt. No, ten ma troška sklamal... Osobne nemám veľmi čo o ňom písať.  Neznamená, že keď mne  nič  nerobil, tak že nemôže nič robiť vám. Predsa opäť zdôrazňujem, že mám akóznu pleť a jedná sa o hlbší problém,  pre ktorý nie sú tieto "mastičky" záchranným riešením. 

Epoch Blemish treatment oficiálny popis: 

Tento prípravok bol vytvorený na upokojenie a vyčistenie pórov.

Epoch® Blemish Treatment kombinuje osvedčené prísady znižujúce červenanie a čistenie pleti, preto je ideálny pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.


Prípravok som aplikovala na začervenané miesta avšak bez  väčšieho výskytu akné.  Na tvár som ho nanášala výhradne večer, aby  produkt mal čas pôsobiť.   Nevidela som ani po niekoľkých použitiach absolútne žiaden rozdiel. Ale ako som napísala hneď na začiatku. To čo nepomôže mne, môže pomôcť vám a naopak. :)




  • Share:

You Might Also Like

2 comments