Vďaka ktorým appkám zažiariš na Instagrame v roku 2018?

By Nicolette Lear - septembra 08, 2018


Instagram a rok 2018. Nový algoritmus, nové podmienky,  označovanie spoluprác. Všetko sa hemží okolo marketingu, tipy na feed a podobne.  Nie som zástancom jednoliatého feedu, môj instagram nie je perlou instagramových účtov, ale napriek tomu som sa rozhodla s vami podeliť o appky, ktoré používam a ako ich používam.

VSCO

Aplíkácia, ktorá je pre Instagram alfou a zároveň omegou. Je to aplikácia, ktorú používam vždy! Či už  do feedu alebo aj na storries.  VSCO je voľne dostupná. Dokonca, kto bude lepšie hľadať  nájde
celú verziu free so všetkými filtrami a aj s najnovšou funkciou HSL. Vsco je veľmi flexibilné. Môžete s ním  vytvoriť fakt krásne veci, preto sa nebojte zapojiť  fantáziu.

Filtre, ktoré najčastejšie využívam:

HYPEBEAST HB 1, HB2   Sú to moderné chladné farby, ktoré viete použiť či na architektúru alebo aj postavy. Tento filter sa radil medzi moje obľúbené, kým som si nezaobstarala filtre, ktoré uvidíte ďalej. 



The Minimalist Collection.   Tieto filtre  som si jednoznačne zamilovala.  V kolekcii je celkovo 6 filtrov. J1, J2, J3, J4, J5, a J6 vhodné na portréty, objekty ale aj architektúru. Najčastejšie využívam J5


 Vibrant Classic označované písmenom C Tieto filtre rada používam hlavne na fotenie jedla. Jedlo dostane sýte farby, tým je lákavejšie. Zároveň ho občas používam ak mám na fotke oranžové či červené farby, pretože ich zvykne pekne zvýrazniť. 

 Ďalšia appka sa vzťahuje na IG storky. Nie je žiadnym tajomstvom, že aj tie by mali lahodiť vášmu oku. Predsa to upúta vašu pozornosť skôr ako nekvalitný post z diskotéky. Preto tu mám pre vás appku s názvom 

Unfold 

Je to appka, ktorú tvoje IG storries  priam potrebujú.  Unfold je bezplatná aplikácia s niekoľkými nádhernými loyoutmi, ktoré môžete použiť. Appka je úplne jednoduchá na používanie. Môžete pridať text vybrať si medzi niekoľkými rôznymi typmi písma. Zadarmo sú šablóny z CS1, ostatné je nutné si zakúpiť. V aplikácii môžete dokonca pracovať aj s videami.


Vimage 

 Na Instagrame je dosť často diskutovaná téma videí.  Zvyšujú dosah? Áno alebo nie? Je pravda, že dosah sa meria aj od toho, koľko času nad postom strávite tým pádom logicky z toho vyplýva, že video zvyšuje dosah.  Možno aj kvôli tomu vznikla aplikácia Vimage, ktorej hlavnou úlohou je dávať akési animácie na fotku.  Či je to hmla, oheň, prskalka, kolibrík alebo strom. Nájdete tam množstvo variácií. Dokonca ich možno použiť viacero na fotku. Čo mne sa osobne nepáči je, že ak chcete odstrániť vodoznak musíte si priplatiť, čo verím, že čoskoro zrušia a  budem môcť túto appku využívať naplno.  Aplikácia sa mi zdá pomerne jednoduchá a animácie sú celkom prispôsobivé. Nie sú však prispôsobené na väčšie fotky. 


 

Samozrejme sú tu ďalšie aplikácie ako Fontee, Snapseed, Preview, Hashtagger, Story Art. 
Každá z týchto appiek majú niečo doseba. Každú z nich používam. Chceli by ste článok o zvyšných aplikáciách, ktoré na IG využívam?

  • Share:

You Might Also Like

0 comments