Recenzia: L'Oréal Paris True Match Minerals púder

By Nicolette Lear - mája 01, 2019


Ahojte dievčatá, na mojom blogu často značku L'Oréal nevidíte. Naposledy to bolo v roku 2017, čo som vlastnila niečo od tejto značky a bol to make-up, o ktorom si môžete viac prečítať Recenzia - L´Oréal Paris- True Match Make-up. Dnes som sa rozhodla podeliť s vami o skúsenosť s púdrom od L'Oréal Paris, ktorý pokračuje v tejto edícií True Match a jedná sa o minerálny fixačný púder. 

L'Oréal Paris True Match

L'Oréal tvrdí, že True Match Mineral Makeup je vyrobený z 95% čistých minerálov pre lepšiu pleť a zdravšiu pokožku. ( Rada by som vám to potvrdila, ale nie som chemik ani biológ a toto si netrúfam robiť) L'Oréal True Match Minerálny púder je skutočne v krásnej nádobe s lesklým uzáverom, ktorá sa hodí na cestovanie. Vo vnútri balenia nenájdete plast, ale namiesto toho je tu veľmi jemný a mäkký materiál ( pripomínajúc tkaninu) , ktorý vám umožní nabrať potrebne množstvo púdru. Zároveň sa vo vnútri nachádza aj papierik, ktorý zabraňuje tomu, aby sa vám púder po otvorení prášil. 


L'Oréal Paris True Match


L'Oréal Paris True Match

Transparentný púder True Match Minerals by mal podľa popisu zmatňovať pleť, keďže je transparentný je vhodný pre všetky tóny a typy pleti a nevysušuje. Tvrdí oficiálny popis, s ktorým bohužiaľ nemôžem súhlasiť na 100%. Ak púder nevysušuje podľa mňa nemôže byť vhodný na mastnú pleť. Pri mojej momentálne nazvem to zmiešanej pleti je tento púder skvelý. Prášok je veľmi jemne mletý a má veľmi príjemnú hodvábnu textúru. Niektoré minerálne prášky majú tendenciu vysúšať pokožku, pričom zdôrazňujú nedokonalosti a vrásky. Našťastie L'Oréal True Match Mineral Powder nie je suchý a na pokožke vyzerá veľmi ľahký a prirodzený. Nevysušuje a zároveň skutočne zanecháva krásny zjednocujúci matný efekt a ani sa nezarýva. Mohla by som to opísať aj tak reklamovo - teda po nanesení máte čerstvý saténový vzhľad pleti. Tvárička je po ňom hebká a váš výsledný look má skutočne iný rozmer, keď použijete tento púder, avšak podľa môjho názoru nie je až tak vhodný pre mastnú pleť, pretože suchú pleť by následne tento púder  vysušoval. 
púder si môžete zakúpiť napríklad 

L'Oréal Paris True Match Minerals  si môžete kúpiť napríklad na Elnino.sk Jeho cena sa pohybuje v priemere 9-10€,  čo je podľa mňa celkom dobrá cena na tak dobrý púder.  

Ktoré produkty od značky L'Oréal Paris sú vaše najobľúbenejšie? 











  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Púder vyzerá vážne super, no musím poukázať na zbytočne veľký obal, konkrétne viečko väčšie ako nádobka.😁 Podľa mňa menšie viečko nie len zaberie menej miesta ale ja osobne si presypem trochu púdru do viečka a tak ho naberiem štetcom/hubkou. Ale chápem, aesthetics.

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej ten obal pomer veľkosti obalu a množstva púdru... Tiež som bola spočiatku prekvapená ale mám ho asi druhý mesiac a mne práveže extrémne vadí keď mám dačo sypať do viečok a je to "zapatlane" :D

      Odstrániť
  2. Tenhle pudr vypadá docela luxusně. Možná by i na mě seděl, podle toho, co píšeš.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten by byl přesně pro mou pleť. Od této značky mám nejraději pleťové masky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť