Envy No. 3 Chemický peeling

By Nicolette Lear - mája 04, 2019



Tretia návšteva sa niesla v znamení radosti a šťastia. Konečne som sa učila žiť s tým, že nemôžem mlieko a zároveň som videla prvé výsledky  Nasadená mi bola ďalšia masť Skinoren, avšak momentálne  som podstupovala kúru chcemických peelingov, kedy sa nesmeli používať žiadne ďalšie produkty, preto som ho začala používať až  nedávno (asi dva mesiace dozadu)





Dôležité je, aby sa Skinoren používal pravidelne počas celého obdobia liečby.

Dĺžka používania Skinorenu je u jednotlivých pacientov rôzna a závisí tiež od závažnosti kožných ťažkostí. U pacientov s akné je výrazné zlepšenie väčšinou zreteľné po 4 týždňoch. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov je potrebné Skinoren používať pravidelne počas niekoľkých mesiacov. K dispozícii sú klinické skúsenosti s pravidelným používaním lieku počas 1 roku.


Chemický peeling pomocou AHA kyselín (ideálne kombinácia kyseliny glykolovej, mandľovej a citrónovej) je rýchly a ľahko uskutočniteľný typ ošetrenia u dospievajúcej populácie. Chemický peeling s obsahom kyseliny glykolovej (Rejuvenating peel) olupuje povrch kože, čím pomáha čistiť póry a zanecháva hladkú pokožku. Chemické peelingy s obsahom AHA kyselín taktiež pomáhajú znižovať výskyt pozápalovej hyperpigmentácie. Kombinácia kyseliny glykolovej s mandľovou a citrónovou (Clarifying peel) je obzvlášt vhodná pre pacientov s mastnou pleťou a so sklonmi k nedokonalostiam či akné.


Peelngy pre mňa boli veľmi zaujímavé a mala som pocit, že už absolútne nepoznám svoju pleť. Je to skutočne príjemné ošetrenie, oddychujem, relaxujem, mám tú najzlatšiu kozmetičku na svete. 

Ak ste z Košíc, tak určite si u Janky prídete na svoje. Nechty, pleť, masáž, vlasy, to všetko na jednom mieste.  Ak máte záujem Janku navštíviť tak  viac nájdete na >>> GOLDEN RELAX.  

Vyrážky sa stiahnu,  vysušia. Veľkou nevýhodou je, že aj keď som tvár hydratovala, nedokázala som si na pleť dať absolútne žiaden make-up, pretože sa mi robili mapy, extrémne suché miesta a doslova sa mi pleť zlúpala ako keď had mení svoju kožu.    Bol to cieľ peelingu, aby sa odstránili nežiadúce ložišká, ale verte mi skutočne to bolo najnepríjemnejšie obdobie. Sebavedomie v tomto období išlo  nie na bod mrazu ale pod bod mrazu. Prvé výsledky som videli hneď po prvom peelingu, po každej kúre to bolo len lepšie a lepšie.   


Ložiská úplne zmizli, jediná spomienka, ktorá mi na ne ostala sú nepekné jazvy.  Moja zatiaľ posledná návšteva Envy kliniky bola v znamení dobrých správ.  V októbri  absolvujem laser, ktorý mi odstráni aj tieto nežiadúce pozostatky.  Avšak môj boj s akné ako vravím nie je vyhraný. Stále ma trápi akné na chrbte, preto viem, že aj keď už nie je na tvári, tak môže hocikedy prísť späť.  Dnes sa hlavne sústredím na to, aby som sa zbavila práve pupienkov na chrbáte, na tvári sa objaví skutočne  malá bežná vyrážka, ktorá vo mne neevokuje žiadne pocity.  Som skutočne rada, že mi pani MuDr. Hudáková dokázala takto pomôcť a spoločne  budeme kráčať k tomu, aby sme akné vyliečili úplne. 

Ďakujem vám všetkým, ktorí ste so mnou absolvovali túto cestu.  Ak ste nečítali predchádzajúce články  nasledujúce linky vás prekliknú. Envy No. 1 Za rok nebudete mať akné... povedali  & Envy No.2 Nemôžem mlieko ? Čo budem jesť?


  • Share:

You Might Also Like

1 comments

  1. Páni... no ten rozdíl teda je obří. Takové období, než to začalo být lepší, muselo být asi fakt těžké, ale tyjo stálo to za to

    OdpovedaťOdstrániť