Ponor sa do objatia prírodnej kozmetiky so spoločnosťou Yamuna

By Nicolette Lear - januára 06, 2019


Máme po Vianociach, aj po oslavách a uvítaní nového roka. Musím uznať, že tieto sviatky prebehli priveľmi rýchlo a napriek tomu, že som neriešila blog, fotenie ani školu, necítim sa oddýchnutá, ale naopak. Veľmi ťažko sa mi nabeháva do kolotoča povinností a zaužívaných radostí. 

Dnes je sú síce Pravoslávne Vianoce, ale je mi ľúto, že túto časť života, kedy sme aj tento deň oslavovali máme už za sebou a pomaly sa u nás vytráca chuť akokoľvek si pripomínať, že áno, to je náš zvyk, ktorý je iný od ostatných v mojom okolí. Neviem či ma chápete, ale takto sa cítim, keďže tieto "naše" Vianoce boli vždy pre mňa krásnym začiatkom roka, kedy sme si nedávali darčeky, ale boli sme len ako rodina spolu. Rozprávali sa smiali sa s rodičmi, starými rodičmi a sesternicami a bratrancom. Tak ale pusťme sa do hlavnej témy dnešného článku a moje výlevy nechajme na instagram :) 


Koncom roka 2018 ma oslovila maďarská značka YAMUNA, ktorá vyrába prírodnú kozmetiku. 
Táto značka je na slovenskom trhu pomerne nová, ale u našich susedov má už prvé desaťročie dávno za sebou. Výrobky firmy YAMUNA obsahujú rastlinné oleje, ktoré sú získavané maximálne šetrným spôsobom lisovaním za studena a obsahujú množstvo účinných a výživných látok, ktoré pokožka dokáže dobre prijať a zužitkovať. Tieto výrobky majú schopnosť Vaše telo regenerovať, vyživovať a liečiť. Pri výrobe všetkých produktov sú používané prírodné materiály, bez umelých farbív, vôní a prísad, ktoré by mohli mať negatívny vplyv na pokožku. Produkty nie sú testované na zvieratách.

Ako som spomínala v minulom článku ja momentálne masky na tvár testovať nemôžem, preto produkty putovali spolužiačke, ktorý oslavovala narodeniny a následne mi poslala recenziu.Testovala dva produkty - čajovníkovú čistiacu masku a sprchový gél. 

PRÁŠKOVÁ PLEŤOVÁ MASKA S ČAJOVNÍKOVÝM OLEJOM


Odporúčame na mastnú pleť a pleť s akné. Široké póry sa stiahnu, maska absorbuje prebytočný maz a pokožka ostane čistejšia. Čajovníkový olej v maske má antiseptické a protizápalové účinky a kyselina salicilová reguluje tvorbu mazu. Maska je na 3-5 použití, podľa veľkosti tváre.
Použitie: Masku pripravíte z jednej čajovej lyžičky prášku a zmiešajte s vodou izbovej teploty. Za stáleho miešania vytvorte hladkú homogénnu masu a čo v najkratšom čase ju naneste na očistenú tvár. Nechajte pôsobiť 10-15 minút. Maska po niekoľkých minútach začne schnúť a následne ju ľahko zlúpnete. 


Maska je práškovej konzistencie. Po zmiešaní s vodou je potrebné dosiahnuť konzistenciu kyslej smotany. Pripomínala vôňu citrusových plodov. Po nanesení masky na tvár sa maska nalepila a necítila som nepríjemný pocit sťahovania tváre ako som mala pri iných maskách (napr čierna). Zároveň maska pôsobila vzdušne, ako keby pod ňou pleť celý čas dýchala. Maska je zlupovacia. Po 10 minutách som ju zlupovaním odstránila. Pleť je po maske úplne jemná, príjemná na dotyk. Tvár je po nej vypnutá a pružná, upokojená a maska jej dodala prirodzený pekný lesk. Miesta, kde sa vyskytovali nedokonalosti sa taktiež upokojili. Vyrážky sa stiahli a vysušili. 


VYŽIVUJÚCI SPRCHOVACÍ GÉL S OLEJOM Z HROZNOVÝCH JADIEROK


Už aj počas kúpania sa môžete postarať o to, aby sa Vaša pokožka nevysušila. Vyživujúci sprchovací gél s olejom z hroznových jadierok je priateľský k pokožke, preto šetrne čistí, a vďaka obsahu vitamínov ošetruje a hydratuje pokožku.

Ponorte sa do sladkej vône ovocia
Skôr, než vyskúšate tento osviežujúci sprchový gél, upustite od túžby po bohatej pene, ale otvorte sa prírodnému rozmaznávaniu a zážitku z čarovných vôní.
Zo sprchovacieho gélu síce chýba SLS, ktorý je zodpovedný za veľkolepú penivosť (SLS vysušuje a dráždi pokožku), avšak vo veľkom množstve obsahuje šetrne čistiace a vyživujúce zložky.
Bez SLS, parafínu, parabénov a farbív

Použitie: Na suchú a zrelú pokožku pri sprchovaní a kúpeli.


Sprchový gél je veľmi príjemný. Jeho vôňa je prirodzená a nie je tak "nechutne" umelo parfumovaný ako mnoho sprchových gélov z drogérie, skutočne ako vôňa čerstvého ovocia. Hneď po prvom osprchovaní cítite, že telo a pokožka sú hebké na dotyk. Nie je potrebné používať veľké množstvo, pretože aj pri malom sa pekne spení. Ctiujem spolužiačku " Čestné slovo, že taký bohovský sprcháč som ešte nemala" 



Rozhodne sa veľmi teším, že sa darčeky spolužiačke páčili a že mi napísala takúto krásnu recenziu na produkty značky Yamuna.Poznáte tie produkty, ktoré by ste najradšej zjedli, pretože ich vôňa je tak neskutočná? To sú presne produkty tejto značky. Každý jeden z nich vonia fakt úžasne. Ja som tie produkty voňala, fakt sú neskutočné tou vôňou, a veľmi sa teším, keď mi už skončí to obdobie lekárenských mastičiek a chemických peelingov, aby som si mohla objednať niečo aj ja. A marketingový tím z Yamuny nezabudol ani na vás v najbližších dňoch. (asi zajtra) spustím súťaž na instagrame o produkty. Posali pre vás fakt krásne produkty. :) 

Dáte šancu tejto značke ? :)  Ak máš záujem >>>https://www.yamuna.eu/

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Wau, nepoznám značku ale produkty vyzerajú fakt skvelo :) plus nádherné fotky!
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přírodní kosmetiku zbožňuji :)) ale tuhle značku neznám, takže ti děkuji za nový tip :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som od nich prírodné mydlo a to sa mi nejako extra super nezdalo. Na tú masku by som sa však určite nahovoriť dala. Páčia sa mi všetky masky, ktoré sú zlupovacie. Nerada si masky z pleti umývam.

    OdpovedaťOdstrániť