Summer Favourites 2017

By Nicolette Lear - augusta 30, 2017



Pre mnohých z  vás leto pomaly končí a asi je zvláštne, že svoje "summer favourites" pridávam až teraz, ale verte mi, nebolo pomaly dňa počas celého leta, kedy som bola doma. Toto leto som mala možnosť spoznať množstvo miest, o ktorých som ani netušila, že existujú a  určite pri tom nesmeli chýbať produkty, ktoré uvidíte v  dnešnom článku. Určite veľa z nich nemôžem označovať len za letných favoritov, pretože väčšinou sú to produkty, ktoré používam každý deň.


Neoddeliteľnou súčasťou mňa a môjho ruksaku tvoria telové spreje - "body mists"  od Victoria´s Secret a najnovšie od Hollisteru. Všetky spreje, ktoré vlastním majú  typickú, jemnú, letnú vôňu.  Zároveň sú osviežujúce počas tropických teplôt, ktoré nás tento rok zasiahli.


Telové peelingy sú pre mňa ďalšia závislosť.  Nedávno som spotrebovala Mark Scrubs, ktorý mal neodolateľnú kokosovú vôňu. Napriek jeho úžasnej vôni a účinkom som sa rozhodla nekupovať si už kávové peelingy, pretože nám príliš zanášal odtok vody v sprche.  Pre zmenu som si zaobstarala tento od Yves Rocheru a aj keď sa Markovi nevyrovná, tak plní svoju funkciu primerane. Keď si zhrnieme jeho pozitíva.  Je to malé  cestovné balenie. Kvalita produktu je dobrá a k tomu má úžasnú broskyňovú vôňu. Zo sprchy vyjdete nie len s broskyňovo jemnou pokožkou, ale zároveň sa za vami bude niesť aj úžasná vôňa tohto chutného ovocia.


Nie len cez zimu, ale aj v lete je veľmi dôležité nezabudnúť na hydratáciu pokožky.  Ja ako maniak na voňavú kozmetiku a milovník kávovej vône som si od prvého momentu zamilovala tento telový krém od Dermacolu. Doma mám už druhé balenie a som s ním maximálne spokojná.


Osobne v lete neznášam ak moja pleť nedýcha, preto na ňu počas tohto obdobia nanášam, čo najmenej dekoratívnej kozmetiky.  Moju rutinu tvorí podkladová báza, korektor od L.A. Girl PRO.  HD High Definition Concealer v zelenej farbe. Je to asi najlepší korektor, aký som mala. Má silnú pigmentáciu a stačí ho úplne málinko na zakrytie červených miest na tvári.

Následne tu mám novinku od DM a to je Make up značky Trend it up. Za cenu 4€ spokojnejšia už nemôžem byť. Na leto je ľahký, dobre sa s ním pracuje a krycia schopnosť je podľa mňa slabá až stredná. Ak ním chcete zakryť  jemné nedokonalosti a zjednotiť pleť je pre vás super. Je vhodný pre normálnu pleť.  Je riedkej konzistencie a  neupcháva póry. Na leto je ako stvorený.

Mám tu pre vás aj tip na očnú linku od značky E-Style. Tekutá očná linka, ktorá je dlhotrvajúca a čo je ešte dôležitejšie - je čierna. Žiadne odtiene sivej, ale hlboká 100% čierna.  Používala som ju aj v minulosti.  Doposiaľ som nenašla lepšiu linku a určite by som mnou súhlasila aj make-up artistka @erusinka, ktorá si ich objednáva do svojej práce vo veľkom množstve.


Predposledný produkt sa týka čistenia pleti.  Celé leto som používala  čistiaci gél od La Roche Posay.  Ako som povedala v článku Môj život s akné kým sa vyhýbam určitej strave moja pleť je super. V článku nájdete tam aj pár slov o tomto čistiacom gély. Ja som s nim relatívne spokojná. Pocit čistej a hydratovanej pleti po jeho používaní je super.  Určite stoji za vyskúšanie. :)

  
Posledným mojim favoritom je Naked Heat o ktorej si môžete prečítať v predchádzajúcom článku. Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette
 

  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. Tá Hollister vôňa musí byť dokonalá :) Rovnako ako aj Naked Heat, tiež sa na ňu chystám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne dokonalá, dokonca sa mi páči viac ako všetke vône od VS :) A Naked to je láska :)

      Odstrániť
  2. píling od yves rocher mám tiež a ta voňa je naozaj krásna, a ešte mám jeden kakaový od avonu a ten ma veľmi drobné zrniečka tiež je fajin už mám druhé balenie, ale dlho spotrebuvam ten píling lebo mám dosť suchú pokožku a nepoužívam ich tak často:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ten kávový som používala 3X do týždňa. Bol hydratačný a od Yvesu používam 1X :)

      Odstrániť
  3. Tělové spreje jsem se nikdy nenaučila používat, voňavka je prostě voňavka :D Tělové peelingy jsem nikdy moc nepoužívala, ale jsem odhodlaná to změnit, proto jsem si koupila hned dva :D
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano voňavka je voňavka. Ale na kúpalisko, festival a pod. sú tieto spreje skvelé osvieženie keď je 35° :)

      Odstrániť
  4. Skvelé kúsky! Dermacol Aroma Ritual je môj obľúbenec takisto :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naked heat je fakt perfektná s tým musím súhlasiť a la roche posay sa mi ako značka veľmi tiež osvedčila! :) Pekný článok.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten Hollister sprej musí byť výborný :) aj ja som veľmi zaťažená na takéto produkty ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. UD paletka vyzerá rozkošne! Mne sa od nich najviac páči Naked 3. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť