Baby blue spring coat

By Nicolette Lear - marca 25, 2017

 Baby blue je farba, ktorá je podľa mňa nestarnúca.  Keď som uvidela tento jarný kabátik, nemohla som  ho tam len nechať.   Občas  stačí jeden farebný kúsok a ten vás úplne rozžiari. Tento kabát je presne tento prípad. 

Ďalší  víkend sa chystám navštíviť naše  hlavné mesto.  Už som tam párkrát bola, ale nepoznám žiadne útulne zákutia, kde by som si mohla v pokoji vypiť kávu, najesť sa či nafotiť niečo. Poznáte nejaké uličky, kde by som mohla nafotiť outfit? Rovnako mi môžte poradiť aj reštaurácie, kde sa môžeme najesť za primerané ceny. Ďakujem pekne. :)
















Máte radi pastelové farby? 

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. krásny kabátik aj celý outfit :) na takúto farbu by som si netrúfala, a pritom vyzerá božsky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, vyzerá super. :) Netreba sa báť, podľa mňa byť niečím zaujímavý a výnimočný nie je nič zlé :)

      Odstrániť
  2. Strašne pekny kabát a nohavice❤skratka outfit je krásny...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá modrá je perfektná a krásne sa ti hodí - či už farebne ale aj strihovo. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Práve takáto by na mňa asi nešla, ale v ružovej či žltej by to šlo. No a Bratislava má kopec prázdnych uličiek. Skús sa pomotať okolo Šafárikovho námestia v Starom meste, isto tam objavíš pekné prostredie na fotky a málo ľudí. A jedlo v BA? No tak ja odporúčam hlavne tie v Petržalke, Kamenica je super, Pizza Mizza. Tak v meste chodievam do Zeleného Stromu, tam je to ale také horšie, menší výber skôr také hamburgery, hranolky záleží čo preferuješ.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určite zájdi do Mondieu laboratory a urban bistra alebo urban housu♥ Inak outfit je krásny!

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahojko s tým rozžiarením outfitu s týmto kabátom máš pravdu. A velmi páči, že si nezaháľala s kombináciou a rovno si nasadila lesklé lodičky, ktoré outfit posunuli na vyššiu úroveň (ako napr. keby si mala len nejaké telové). Kľudne by som ešte možno doladila nejakú cyklámenovú kabelku, nech to poriadne vyupgrejdnem :D .. to by bolo tiež crazy a s pravou intenzitou jari :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta ružová by bola super, ale momentálne teraz moje kabelky veľmi nevynikajú. Vytrieďovala som tie zničené. Musím postupne dopĺňať :)

      Odstrániť