Nesmrteľný fenomén - čierna a biela

By Nicolette Lear - februára 07, 2017



Ideál dnešnej ženy. Čo to vlastne dnes znamená. Vie dobre variť ?  Nie. Je šikovná? Ani to nie. Ideál  ženy je nám dnes predstavovaný asi takto. Kylie a Kendall Jenner, Kim Kardashian, Gigi Hadid , Cara Delevingne a mnohé ďalšie ženy.  Všetko na nich  a okolo nich je dokonalé. Áno sú krásne, ale neznamená, že tie dievčatá, ktoré nemajú meter sedemdesiat, plné pery, vyšportovanú postavu či proporcie ako svetoznáma Kim sú krajšie o niečo menej.

Sama  Kylie je učebnicový príklad, čo dokáže nátlak spoločnosti vytvoriť. Neustále porovnávanie s jej rodinou ju priviedlo k plastickým operáciám. Ten pocit menejcennosti, ktorý v nej vytvárali média a samotní ľudia okolo nej ju musel vnútorne zožierať.

Ale nikto z nás nie je dokonalý. Každý máme akési nedokonalosti, ktoré nám znižujú sebavedomie.  Preto sa svet  nezrúti. Tieto nedokonalosti znamenajú jedinečnosť.  Krása nespočíva v tom, koľko plastických operácií ma žena.


 Čo potom vlastne znamená krása, ak to nie sú len vyšperkované modelky alebo dokonalé  ženy na instagrame ? Krásu nemožno definovať. Pretože pre každého z nás je krása niečo iné.

Práve  preto sú ľudia rozdielny. Každý z nás je jedinečný výzorom,(až na jednovaječné dvojčatá, ale aj u tých nájdete určite malé rozdiely ) povahou či vkusom.  Preto by sa každá žena mala mať rada  taká aká je. Nemala by sa cítiť menejcenná len preto, lebo nemá váhu ako modelka z časopisu, pretože tam vonku je niekto, kto ju miluje alebo bude milovať napriek jej nedokonalostiam. 

Dievčatá majte sa radi také aké ste. Dôležité je cítiť sa dobre vo vlastnom tele, ale nemeňte sa len kvôli stupidným hodnotám a ideálom dnešného sveta, pretože tie jedného dňa pominú. Cvičte pre seba, starajte sa o seba, ale nie pre trend, ale kvôli tomu, že to tak chcete vy. :)

Outfit

Čierna a biela. Nesmrteľné kombinácie farieb, ktoré boli budú a sú v móde.  V šatníku žiadnej ženy by nemalo chýbať  aspoň pár kúskov.  Problémom je, že ľudia sa boja v zime bielej farby. Ale prečo? Zašpiníte sa?  Stačí dávať väčší pozor.  Aj keď sa hovorí, že čiernobiele outfity sú jednoduché a  ľudia si ich nevšimnú, je to omyl. Stačí vyniknúť jedným extravagantnejším kúskom a hneď budete stredobodom pozornosti.

 Ja som zvolila tento kožúšok z umelej kožušiny. (V celom obchodnom centre bol jediný... Ostatné boli zo živej, čo bolo pre mňa priam pohoršujúce... A ja som bola niečo nevídané pre asistentky predaja, že chcem umelý kožuch. Ako sa vraví iný kraj iný mrav a v štátoch východnej Európy sa asi niečo také ako týranie zvierat nerozoberá.)  Kožúšok je hebký a zároveň v chladných dňoch zahreje. :)














Ak sa vám dnešný článok páčil budem rada ak ho budete  zdieľať či okomentujete :)  Sociálne siete, kde ma môžte sledovať nájdete v pravom hornom rohu :)

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Nika, tie okuliare sa ti náramne hodia. :) Krásne fotografie, a pekná myšlienka článku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) <3 Selflove je veľmi dôležitá vec a vieme to obe :)

      Odstrániť
  2. that jacket look so lovely... I want one for me :)

    just started to follow you

    many kisses

    YOUTUBE MORE_ELI

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek a dost na zamyšlení, ale souhlasím s tebou. Jinak outfit super a ty brýle ti moc sluší :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tento rok som sa rozhodla, že skúsim v ľuďoch prebudiť niečo, aby ich to donútilo sa troška zamyslieť či už nad sebou alebo nad fungovaním dnešného sveta.

      A ešte raz ďakujem za pochvalu outfitu :3

      Odstrániť
  4. Krásný kabátek! Miluju tyhle "kožíšky" :)

    OdpovedaťOdstrániť