SLEEK SOLSTICE HIGHLIGHTING PALETTE

By Nicolette Lear - decembra 16, 2016



Skúškové ešte ani nezačalo a ja už od konca novembra neviem, čo mám robiť skôr. Učiť sa na zápočty, písať seminárky, venovať sa priateľom či len tak nič nerobiť a začať si konečne užívať vianočnú náladu? Je to pre mňa otázka tak ťažká, ako veľmi známa Shakespearova  fráza.

Keďže som zvládla úspešne tri týždne zhonu a ďalší ma ešte čaká, bolo načase, aby som si spravila radosť. Dlho som zháňala highlighter, ktorý by ma zaujal natoľko, aby som si ho kúpila. Túžila som po niečom farebnejšom , a tak som objavila v jeden krásny deň túto paletku.  Sleek Solstice Higlighting Palette


Jedným slovom môžem povedať, že táto paletka je okúzľujúca. Čo sa týka značky Sleek, tak je to značka, ktorú som si zamilovala. Má veľké množstvo kvalitnej kozmetiky a krásny dizajn. Dokonca je to cenovo dostupná kozmetika.


Keď paletku vybalíte z obalu váš zrak sa v danom momente uprie na krásnu elegantnú krabičku, kovovo zlatej farby. Po jej otvorení na vás čakajú hneď štyri vysoko pigmentované odtiene a zrkadielko ako vaša záchrana, keď sa niektoré z vás líčia na cestách.

Ecliptica, Hemisphere(horné časti z prava), Subsolar, Equinox , (dolné z prava). Každý odtieň má svoje využitie.


Ecliptika, ako jediný mastný rozjasňovač v tejto palete slúži hlavne na rozjasnenie okolo oblastí obočia. Ja ho zároveň využívam ako podklad pre ostatné rozjasňovače.
Hemisphere na lícne kosti. 
Equinox- nos 
Subsolar - okolie pier alebo tiež lícne kosti. Taktiež sa líši od ostatných odtieňov a to práve vo svojej forme. Je síce práškový, ale o niečo jemnejší ako Equinox a Hemisphere

Samozrejme je na každom z nás ako budeme s týmito odtieňmi narábať.  


Neviem si normálne odfotiť ruku tak som pre vás našla inú fotku :)  http://www.gemmanicolebeauty.com/

Ja som sa jednoznačne zamilovala do odtieňu s názvom  Hemisphere. Chcela som rozjasňovač, ktorý nebude úplne klasický, preto ma táto fialová lesklá časť paletky chytila za srdce. 


Táto paletka okrem krásneho vzhľadu a optimálnej veľkosti,  ponúka aj kvalitnú výdrž. Myslím si, že je to vhodná kúpa. Kto nemá rád tieto poníkovské farby, Sleek ma na výber  niekoľko ďalších paliet. Určite si nájdete tú svoju.


Páči sa vám táto paleta?

Chceli by ste súťaž o Sleek kozmetiku? Dali by sme si ju až po novom roku, keďže teraz je internet plný súťaží 

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Tá paletka je prekrásna. Musím si aj ja takú kúpiť. A súťaž by bola super.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je nádherná! :) určite by ma súťaž o Sleek kozmetiku potešila, mám ju veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Tak možno začnem znova písať viac recenzií. Myslela som, že to ľudí nebaví :)

      Odstrániť
  4. Už kolikrát jsem přemýšlela nad koupí této paletky, ale rozjsňovačům moc neholduji a použiji ho tak do měsíce. Miluji ten luxusní, zlatý vzhled :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť