Otvorenie Forever 21

By Nicolette Lear - septembra 20, 2016



Tí čo ma sledujete  na sociálnych sietiach, ste mohli postrehnúť, že posledný víkend  mojich vysokoškolských prázdnin som strávila v  Bratislave.  Primárnou udalosťou sa pre mňa stal Comicsalon, čo je vlastne festival komiksov, fantasy, anime, hier a mangy.  Niektoré cosplaye boli fakt úžasné a vychutnali sme si niekoľko prednášok, japonské jedlo a samozrejme čaj nesmel chýbať. To, čo ma veľmi zaujalo bola herná konzola Oculus, ktorú som si mohla  vyskúšať už  v marci. Počas  tohto víkendu to bolo určite zaujímavejšie. Postupne pribúdajú ovládacie prvky a hry sa dostávajú na vyššiu úroveň. Oculus bol obohatený o ovládače, ktorými môžete  v hre strieľať  napríklad šípy.

Mnohí z vás určite zaregistrovali, že v našom hlavnom meste sa otváral obchod, ktorý v  našich nákupných centrách chýbal. Hovorím o Forever 21. Mohli ste tam stretnúť niekoľko úžasných blogeriek, ktoré vám poradili ohľadom vašich nákupov. Ja som mala tú česť a stretla som sa práve s Laurou www.laurinstyle.com. - blogerkou, ktorá je pre mňa veľkou inšpiráciou a úprimne sa vám priznám, hanbila som sa, čo i len ozvať sa  k nej, ale môj úžasný priateľ sa k nej rozbehol, a tak sme sa na pár sekúnd  porozprávali.  Moja hanblivosť bola silnejšia, napriek tomu, že Laura  bola veľmi zlatá a chcela mi pomôcť pri výbere oblečenia. :) Dúfam, že v budúcnosti sa mi komunikácia trošička zlepší :)

Okrem Laury ste mohli na otvorení Forever 21 vidie  spevácke hviezdy Martina Haricha, Emu Drobnú a ďalšie blogerky ako  Rebeku, ktorá pôsobí na webe fresshion.com, zároveň je to víťazka súťaže blogerka roka, v kategórií fashion. Ďalšia bola  Ivanka, ktorú myslím, že netreba vôbec predstavovať, ten kto sleduje aspoň trochu facebookovú stránku Dnes nosím, tak vie o koho sa jedná. :) sweetladylollipop.blogspot.com a fashion blogerka Silvia či Sissque ako ju pozná väčšina ľudí.   www.sissque.com

Vrhnime sa  priamo k obchodu. Ako som už spomínala, bol to obchod, ktorý nám tu chýbal a doniesla som si z neho  niekoľko krásnych kúskov.  Od šiat cez svetríky, kabelky, tričká po doplnky. Všetko budete môcť  postupne vidieť v spojení outfitov. :)  Samozrejme, ako ste mohli čakať v čase otvorenia bol obchod plný ľudí a ja osobne som sa  nevedela príliš sústrediť na  nakupovanie. Ľudia boli ochotní vystáť si radu, aby si čo i len vyskúšali kus oblečenia. Keďže ja nepatrím k trpezlivým ľuďom, šli sme rovno k pokladni, kde  moderátor otvorenia položil priateľovi niekoľko otázok.  Akosi z toho vyšlo to, že sa na nás zabával celý obchod. Ak budete mať možnosť, odporúčam návštevu tohto tejto pobočky.Vyberú si v ňom aj 14 roční ale aj my, čo už nemáme vo veku príponu násť.  Nájdete tam aj elegantné aj športové kúsky, takže  verím, že  každý si príde na svoje. V najbližších dňoch by  mali pribudnúť  kúsky do kategórie denim.  V budúcnosti budú mať ešte širší výber, ako majú teraz. Verte mi, máme sa na čo tešiť.

Okrem toho počas  otvorenia prebiehali rôzne súťaže, kde zúčastnení mohli získať  poukaz  na nákup, myslím, že v hodnote 10 eur. Atmosféra pri otvorení sa  mi páčila. Rovnako aj personál bol veľmi ústretový. Napriek tomu. že  mali toho veľmi veľa, boli milí a s úsmevom na perách boli ochotní poradiť či sa to týkalo  hľadania istého oblečenia alebo len veľkosti topánok. :)

Následne sme obehli  ešte pár obchodov v auparku a vybrali sme sa na izbu, oddýchnuť si. Neskôr sme opäť boli na Comicsalone, kde sme si nakúpili niekoľko ázijských sladkostí a jedla.  
Podľa mňa je víkend príliš krátky na to, aby ste stihli pozrieť si Bratislavu, nakúpiť  a zúčastniť sa festivalu.  Dúfam, že sa uvidíme na otvorení obchodu Nyx, ktoré je v októbri. :)













Mali ste už možnosť  navštíviť Forever 21 alebo tento festival ? :) Môžte mi napísať  do komentára vaše skúsenosti, čo ste si kúpili alebo čo sa vám páčilo vo Forever 21 a vaše zážitky z tohotoročných letných festivalov :) 



  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. U nás v Praze se má teď taky někdy otevřít a určitě se tam zajdu mrknout, ve Forever 21 jsem byla jen jednou v životě a bohužel si tehdy nic moc nekoupila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do Forever21 som zvykla chodievať, keď som študovala vo Viedni... v tom bratislavskom som bola v sobotu a prišiel mi malinký a predražený.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vo Viedni som zatiaľ nikdy nebola, ale je smutné, keď sú na SVK drahšie ceny ako v Rakúsku :/

      Odstrániť