Bye bye 2015

By Nicolette Lear - januára 02, 2016

Rok  2015 bol pre mňa rokom, ktorý zbehol úplne rýchlo.  Možno si poviete, že  to si poviem každý rok, ale to nie je pravda.  Každý z nás zahodil posledný - 365-ty lístok a začíname   od začiatku. Znova otvárame nový príbeh nášho života.


Môžem povedať, že v tomto roku sa v mojom živote uzatvorilo hneď niekoľko kapitol.  Za niektoré som šťastná viac a za niektoré menej.  Posledný krát som oslavovala svojich - násť rokov. Je to doslova desivé, pretože 20-tka je vek, kedy by mal človek zahodiť svoju pubertu, detinskosť, byť zodpovedný a stále viac sa usilovať dosiahnuť pre seba čo najlepšiu budúcnosť.  No ja sa tak vôbec necítim. Mám svoje sny, predstavy a už vôbec neviem ako sa zbaviť svojej popletenosti, ktorá je už  teraz častokrát ťažko akceptovateľná.  Ukončila som strednú školu, za čo som vďačná, pretože to miesto mi vôbec neprirástlo k srdcu.  Medzi niektorými priateľmi vzťahy ochladli, čo mi je veľmi ľúto, ale medzi inými sa posilnili. Tento rok som si postupne uvedomila, že človek sa nesmie nechávať ovplyvňovať a aj napriek prekážkam či jednej prehre sa netreba nikdy vzdávať a bojovať ďalej či sa to týka prianí, snov alebo vlastného názoru. Možno som bola častokrát na smiech, možno pre niekoho trápna. Ale tento rok som dosiahla to, čo množstvo z okolia, ktoré sa mi smialo ešte dlho nedokáže. 


Pomaly sa mi začali plniť sny. Moja záľuba sa mi začína meniť na  prícu aj keď nie zatiaľ na plný úväzok.  Mala som možnosť fotiť svadby či svadobné fotografie. Ďalšia  príležitosť bola fotenie pre hokejový klub, za čo neskutočne ďakujem mojej  bývalej spolužiačke Veronike.  V budúcnosti by som mala fotiť ďalšie akcie, ktoré ma nútia zlepšovať sa. Vďaka týmto veciam a mojej snahe som si mohla užiť Prahu tak, akoby som si nikdy neužila a zároveň si  v najbližších mesiacoch plánujem kúpiť osvetlenie.



Po dlhých rokoch som opäť založila blog,  ktorý mám rada. Milujem, keď  vás , mojich čitateľov, baví čítať moje články a vidím pozitívnu spätnú väzbu.  Tento blog, s ktorým by som časom chcela dosiahnuť niečo viac, je tak isto mojím snom. Nehovorím o  spolupráci, aby som dostávala darčeky. Jedného dňa by som sa chcela aj ja podujať na organizovaní módnej prehliadky ako blogerka Linda Adamčíkova - lapkinn.com, ktorá je pre mňa veľký vzor, čo sa týka blogovania. Možno časom sa mi podarí navrhovať vlastné oblečenie a cestovať . 

Tak isto som začala navštevovať  vysokú školu.  Vysokú školu, na ktorej som ani nechcela byť. V prvý deň som nemala žiadne očakávania.   Bála som sa, že to vzdám rýchlejšie ako začnem. Strachovala som sa aj preto či vôbec budem mať takých spolužiakov, ktorí ma podržia a nebudú ma zhadzovať. Verím, že sa to nezmení, ale teraz môžem povedať, že som natrafila na spolužiakov, ktorých mi môžete len závidieť.  Sú síce šialení a radi si robia srandu z ľudí,pričom je to typ srandy, ktorý sa vás nedotkne, ale nasmejete sa na tom, ale ešte radšej si ju robia zo seba. No to čo sa mi na nich páči je ich úprimnosť a to, že si zároveň dokážeme pomôcť  a podržať sa. 

Najlepšou kapitolou môjho života, ktorá nie je len v roku 2015 je môj priateľ. Oslávila som prvé výročie s najúžasnejším chlapcom, ktorého som hľadala veľmi dlho a pri tom som ho mala priamo pred očami.  Za tento rok sme zažili neskutočné množstvo spomienok, výletov,  zábavných situácií, pozretých filmov či našich hlášok, ktoré často nedávali žiaden zmysel. Do toho patrili aj naše sviatky, spoločne strávené večery , taktiež náš prvý Valentín či spolu strávená dovolenka.  V prvý deň, niekoľko minút po polnoci sme si vypustili lampión šťastia a sním sme vypustili do nebies aj naše spoločné želanie.  Bola to opäť krásny  moment , ktorý sa zapísal hneď na prvý list. 

Je zvláštne ako mi pred očami behá veľké množstvo spomienok, ktoré vo mne vyvolávajú nostalgiu a súčasne sa cítim akoby som to prežila včera.  Je veľmi ťažké  vám zhrnúť  do niekoľkých riadkov to, čo trvalo neskutočne dlho, ale zároveň neskutočné krátko. Teraz vám s úsmevom na tvári píšem tento článok, ktorý sa pomaly končí a teším sa na to ako strávim ďalšie dni z roku 2016, ktorý som začala so skvelými ľuďmi. Som  naplnená odhodlaním  a pozitívnou energiou  na  366 stranový román, ktorý sa začal písať 1.1.2016, keď odbila polnoc.  Bude aj toto obdobie pre mňa takým dobrým alebo ešte lepším?  Verím, že áno. 




Prajem vám všetkým šťastný nový rok, veľa úspechov a splnených snov. :) 



  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Aj tebe všetko dobré do nového roka, aby sa ti splnilo po čom túžiš:) A je vidieť, že sa ti to aj plní!
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na giweavay, ktorá práve prebieha na mojom blogu, dúfam, že sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok :D tá fotka s ružami je naozaj nádherná !!! :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Focení pro hokejový klub musela být zajímavá zkušenost:) Jinak máš moc krásné fotky!:)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I tobě všechno nejlepší do nového roku :) jinak ti to s přítelem moc sluší ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť