My necklace collection

By Nicolette Lear - decembra 26, 2015


Hi  guys,  Vianočné šialenstvo je už pomaly za nami a dnes si môžme užívať pokoj a radosť.  Možno vás zaujíma, čo ma čakalo pod stromčekom, tak  poďme rýchlo na to v skratke. 

Kedže  som veľmi náročná a  moja mamka s ockom zo mňa boli úplne zúfalí, čo by mi mohli darovať, tak sa rozhodli, že  mi dajú peniažky a mám ich investovať  do svojej výbavy budúceho profesionálneho fotografa. To aj urobím. Najprv sa chcem s niekým poradiť, aby som nevybrala hlúposť, ktorú budem potom ľutovať.  Investujem do osvetlenia a do fotoplátna. 

Nakoniec  mamka  predsa  len niečo našla a bola to táto  šperkovnička. Vzor je troška iný ako na obrázku, ale tvarom zodpovedá.  V  momente  som ju zaplnila, pretože  mám väčšinou náhrdelníky, ktoré sú veľké a zaberajú veľa miesta.    Náhrdelníky budú aj dnešnou  hlavnou témou tohoto článku.

Samozrejme, dostala som ešte nejakú tu kozmetiku  a  od priateľa náhrdelník, VS sprej a  našu fotku v rámiku. Nič  nepoteší viac ako zvečnená spomienka.



Nebudem vám ukazovať všetky náhrdelníky, pretože veľké množstvo z nich nevyužívam, kvôli tomu, že  sú už zničené.  

Tento je môj najnovší kúsok, ktorý som dostala ešte len  na Vianoce.  Veľmi sa mi páči.  Je  tam množstvo detailov, ktoré dotvárajú celkový vzhľad náhrdelníka.



Jeden z  mojich obľúbených. Kamienky  majú popraskaný vzhľad, čo pôsobí veľmi zaujímavo. Vytvára  krásny kontrast a nosievam ho  k svetríkom, ale aj k sukniam  či šatám, pretože vyniká svojou veľkosťou. 




Tie farby, no nezamilujte si ich.  Veľmi sa mi páči ako žiari, keď  sa od neho odráža  svetlo.  Pamätáte si na rozprávku Ariela? Konkrétne na druhú časť a ten medajlón? Tak presne to si predstavujem, keď ho mám na krku a vidím tie odlesky.  Väčšinou ho nosievam k  vintage veciam.  Tak isto to bol darček :)


 Ďalší nový kúsok, ktorý bol tiež darček. Ako sa len o mňa moje okolie stará a vedia čo milujem. Túto krásu mi doniesli  z Londýna. Už keď som tam nemohla byť ja, tak  som rada, že na mňa mysleli. :)



 Toto bola moja najlepšia kúpa vôbec.  Kamienkový náhrdelník ma nestal ani cent vďaka super akcii v Orsay-i.  Je veľmi jednoduchý , ale vynikne. Mala som ho na priateľovej stužkovej a hodí sa aj na tieto chladné zimné dni vďaka svojej krištáľovej farbe. :)



 S týmto náhrdelníkom nie som veľmi spokojná, pretože sa stále prevracia a je dosť nepohodlný na nosenie, ale jeho vzhľad  je pekný.  Nenosím ho veľmi často, no nájdu si príležitosti, kedy  si ho vezmem.



Pochváľte  sa mi do komentára čo ste dostali vy na Vianoce.

Ak sa vám tento článok páčil, budem veľmi rada ak ho budete zdieľať, alebo ma potešíte svojím komentárom či už vaším follow-nutím na sociálnych sietiach .

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Naozaj nádherná zbierka:) Ja ako milovníčka šperkov mám mohutnejšie náhrdelníky asi najradšej!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné řetízky, já nemám skoro žádné, ale to bude asi tím, že je prostě neumím nosit, vadí mi to na krku a oblékám si je jen na slavnostní příležitosti. Ale třeba se polepším a naučím se je nosit častěji, než jen na plesy atp.
    Pinki Claire

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak ja skúsim napísať článok ako nosiť náhrdelníky :)

      Odstrániť
  3. Moc hezké :) ten předposlední se mi líbí nejvíc :)
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta sperkovnice je vazne krasna, skoda jen, ze moc nenosim sperky :D
    Ty tvoje jsou ale dokonale, libi se mi takovehle masivni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi krásna kolekcia náhrdelníkov :) ja ich mám tiež celkom veľa
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť