Recenzia Bioderma Sébium Hydra

By Nicolette Lear - marca 26, 2020

Deň  v karanténe No ? . Už je to pár dní čo sme doma a mne z  toho začína pekne šibať. Každý deň trávim  písaním diplomovky, a preto som nemala absolútne chuť prispievať nejaké texty absolútne nikde.   Ale už dlhšie som vám sľubovala, že sa s vami podelím o môj názor na veci ktoré mi zaslala Benu lekáreň.   Medzi zaslanými produktmi bol aj  hydratačný krém  na akóznu pleť od značky BIODERMA



Tento krém ma sprevádza už celkom dlho.  Asi posledného polroka.  Primárne je určený na pleť, ktorá  sa od akné lieči. Keďže Skinoren, Acnatac, Finacea, Duac gél majú vo vlastnostiach vysušovanie kože a spôsobujú šupinky na pleti. Hlavne Acnatac, tak som sa rozhodla siahnuť po tomto kréme.  Avšak je vhodný aj na suchú aknóznu alebo normálnu aknóznu pleť. 


"Krém s výrazným hydratačným a ukľudňujúcim účínkom určený na denné ošetrovanie aknóznej pokožky.Redukuje začervenanie a iritácie, vhodný pre veľmi suchú a veľmi podráždenú pokožku s potrebou intenzívneho zvlhčovania, kompenzuje zlupovanie a napätie v ošetrovanej koži, zabraňuje zhoršeniu vyrážiek a podporuje efekt účinnej dermatologickej liečby. Príjemné kozmetické vlastnosti, výborne tolerovaný. Určený pre aknóznu pokožku prechodne vysušenú alebo podráždenú systémovou dermatologickou liečbou." 

Keď som produkt prvýkrát použila, myslela som si, že je na moju akóznu pleť až príliš mastný, ale asi o 5 minút neskôr bol absorbovaný pokožkou. Musím dodať, že  počas liečby som mala veľmi suchú pokožku, takže osoby s mastnou pokožkou neviem či je to pre vás úplne správna voľba... Skôr by som siahla možno po inom kréme.  Skutočne  v Benu lekárni nájdete široký výber pleťovej kozmetiky.  V poprípade by som nanášala skutočne len tenkú vrstvu, aby sa vám pleť nemastila viac.  Pleť zanecháva lesklú, rozžiarenú bez  akéhokoľvek pocitu masky na tvári.  



Samotný krém sa veľmi ľahko nanáša a nie je príliš ťažký. Pre tých, ktorí majú suchú pokožku, by som odporučila použiť dve vrstvy krému (nanášala som iba veľkosť hrášku pre každú vrstvu). Pokožka  tak vyzerala omnoho lepšie.  Výrobok je tiež nekomedogénny, bez parabénov a hypoalergénny.

Aký hydratačný krém používate vy?  


  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Od Biodermy nemám síce tento konkrétny, no podobný hydratačný a vážne ma milo prekvapil. Celkovo mi táto značka sedí asi najviac čo sa krémov týka.

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tiež chystám na Biodermu recenziu :) Už som ju dlhšie chcela vyskúšať, ale úplne nadšená nie som.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    OdpovedaťOdstrániť