Revolution X Soph Extra Spice Ultra Eyeshadow Palette | Recenzia a swatch

By Nicolette Lear - januára 21, 2019

Už ste si všimli, že produkty od MUR patria medzi mojich obľúbencov.  Už  vlastním celkom slušnú zbierku.  Po zvážení či si vyberiem od Elnino.sk  práve MUR od Petry alebo túto som váhala dlho, ale napokon som sa rozhodla práve pre  Soph Extra Spice Ultra. 



Balenie Extra Spice je krásne, lesklé v rosegold alebo medenej farbe. (Niečo medzi týmito),  ale na balení vidieť hneď odtlačky prstov. Pre mňa osobne to problém nie je. Ja si to raz za čas pretriem a v pohode. :) Vo vnútri je zrkadlo, ktoré vypĺňa celú jednu stranu palety, čo ja pri maľovaní sa oceňujem. Čaká vás 18 odtieňov pričom v tej prvej Soph- x professional je ich 24. Podľa mňa to vôbec  nevadí, pretože paletka je  napriek tomu veľmi flexibilná. Trochu mi to pripomína paletu Huda Beauty. V palete sa nachádza 6 lesklých tieňov a  12 matných,   medzi ktorými je taká rovnováha a viete ich medzi sebou kombinovať. 


Paleta je krásne pigmentovaná viete sa s ňou poriadne vyhrať. Viete robiť krásne prechody, ale aj kontrasty, napriek tomu, že je v teplých farbách. Niektoré, hlavne trblietavé tiene sú ako keby krémovejšie a matné sú prevažne púdrové.  Ja napriek tomu, stále používam pri paletách od MUR podkladovú bázu od UD, aby mi líčenie vydržalo celý deň.  Avšak kvalita je za cenu 10,27€ v porovnaní s inými paletami z drogérie ale aj z parfumérii úplne dokonalá.    




Mám vytvorené dve líčenia za pomocou tejto palety. Najviac  som si obľúbila tiene Vitamin C(Žltý) , Sweet N Sour ( oranžový hneď vedľa) alfa a omega  mojej dennej rutiny momentálne  a  napokon Running late ( oranžový vrchný), ktorý a používam hlavne ako prechodový tieň.  Sami sa pozrite ako to dopadlo :)  Za  tých 10, 27€ si ju môžete kúpiť na tomto linku a myslím, že stále platí akcia, druhej paletky zadarmo. >>>Soph- x SpiceNakoniec čo by som ocenila, v palete ma nečakal plastový "papierik" s názvami očných tieňov  







Okrem toho  som na líčenie použila aj bronzer od MUR LONDON VIVID. Predtým som bronzer nikdy nepoužívala, (až na tie guľôčky od Avonu) ale musím povedať, že tento vám tak krásne rozjasní tvár a urobí prechod medzi kontúrami, že to podľa mňa nie je ani možné, ako zjednotí pleť. Nezarýva sa a dodáva pleti takú zdravú opálenú farbu. Teraz je dokonca v zľave za 4,36€, čo je skvelá cena. Bronzer London Vivid.  











  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Ja paletku mám a som spokojná najmä s pigmentáciou�� podľa mňa za tak málo peňazí veľa muziky aj keď ju nevyužívam veľmi často.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto je nádhera! :) Skvelé odtiene a ešte lepšia pigmentácia :) Vytvorila si s ňou nádherné líčenie :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si mega šikovníček tie líčenia sú prekrásne! :3 a na túto paletku už si aj ja brúsim zuby nejaký ten piatok :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletky vyzerajú mega a už som po nich aj pokukovala, no na to, aby som sa nalíčila tak ako ty nemám ani zďaleka! Si nesmierne talentovaná a mala by si svoj talent šíriť ďalej <3 Nádhera!
    NORALIC

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne líčenie, veľmi ti pristane. MUR značku mám celkom rada, podľa mňa tu nájdeš skvelé produkty za výhodné ceny. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líčení se ti povedlo, já bych takové odstíny neunosila :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné líčenie :) Ja som si za posledný týždeň kúpila najprv tú By Petra, no nakoniec som sa vrátila ja po túto od SophX, nevedela som jej odolať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já tuhle paletku mám přes půl roku a je naprosto úžasná! Nejradši mám odstín Lakes. Super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta paletka vypadá úžasně, krásné odstíny. Moc se mi líbí tvoje líčení :)

    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť