Princezná u Vlasmejkerky

By Nicolette Lear - marca 10, 2017



Hlavná 71 Prešov. To bol cieľ mojej piatkovej výpravy z Košíc. Plná očakávania a zároveň strachu. Predsa len  zásah do ženských vlasov je veľké sebazaprenie.  Už na mňa čakali dve milé žienky a krásne prostredie salónu, ktorý bol zariadený v  úžasnom industriálnom štýle. Obrovské renesančné priestory starého mesta doplnené tematickou výzdobou  vo mne vyvolalo úžasný dojem. Nebolo to žiadne sídliskové stiesnené kaderníctvo v ktorom cítite pach všetkých možných prípravkov na vlasy, ale kaderníctvo, v ktorom sa cítite ako v 20 rokoch minulého storočia v USA s  vybavením nášho veku. Áno to je salón s názvom Vlasmejker.



Pohodlne som sa usadila do kresla.  Začali otázky ohľadom mojich vlasov. Dopodrobna som jej povedala moju históriu vlasov. Zároveň problémy, ktoré trápia moju vlasovú pokožku a mohli sme začať. Predo mnou sa ocitla kniha s farebnými odtieňmi. Po mojom výbere som počúvala  výklad o týchto farbách.  Veľmi ma prekvapil tento profesionálny prístup, pretože nikde sa nepýtali na moje problémy s vlasmi a pokožkou a zároveň mi nikdy nebolo vysvetlené, kedy a ako sa farba, ktorá sa mi páči používa.

Následne sme sa vybrali experimentovať. Moju dôveru som zverila do rúk milej pani. Bola veľmi zhovorčivá a snažila sa so mnou komunikovať napriek tomu, že ja som pri nových ľuďoch utiahnutá a veľmi sa mi zo začiatku rozprávať nechcelo. Za to jej dávam taktiež palec hore.

Po prvom kroku- zafarbení-  som sa cítila ako origami. Na hlave niekoľko desiatok papierikov, ktoré napomáhali k výsledku, na ktorom sme sa  zhodli.   Presadla som si do pohodlného gauča a popri skúmaní sociálnych sietí som si vychutnávala zelený čaj.  Samozrejme tu ma nenechali dievčence  len tak. Pravidelne ma kontrolovali a radili sa. Už vtedy ma ubezpečovali, že farba chytá krásny odtieň. V tom momente  som s a cítila ako princezná v paláci. V hlave  mi hrala pieseň, ktorú určite všetci poznáte. "Teď  královnou jsem já"

.  

Napriek dosť veľkému zákroku moje vlasy vyzerajú zdravo, z čoho sa veľmi teším. Pri farbení sa použil aj Olaplex. Veľmi sa mi páčil nápis na tričku, ktoré mali obe dievčatá.  Olaplex is revolution. Môžem len plne súhlasiť je to zázrak vďaka, ktorému sú vaše vlásky po farbení úplne zdravé.

Úprimne vám poviem tento deň bol pre mňa veľmi výnimočný, pretože som sa  cítila nie len ako niekto úplne iný ale odišla som z kaderníctva maximálne spokojná a čo je pre mňa obrovská radosť.

A tu už  môžete  vidieť  výsledok.



 Ako vidíte moje vlasy boli v dezolátnom stave a teraz :3 






Nezabudnite si pozrieť  Instagram tohto kaderníctva- @vlasmejker  alebo ich FACEBOOK
Aké máte vy skúsenosti s kaderníkmi? :)

Foto  interiéru ZDROJ 

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Paradne uz som sa zlakla ze ich budes mat sive velmi ti pristanu 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :D Nene nebudem ale ešte nabuduce budem viac zosvetľovať :)

      Odstrániť
  2. super vlásky ti spravili :)ja rozmýšľam nad vyžehlením keratínom len sa s tým musím ešte poradiť :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne. Držím palce. Možno aj ja nad tým porozmýšľam, keďže ich mám dosť krepovité. Ale ak sa rozhodnem pre pravidelné farbenie asi ostanem len pri olaplexe :)

      Odstrániť
  3. Skvelá zmena, veľmi ti to pristane. Aj ja sa chystám ku kaderníčke a už sa neviem dočkať, pretože moje vlasy by som stále nosila len v gumičke - sú bez života. A presne ten pocit "Teď královnou jsem já" sa cítim keď idem od kaderníčky :D :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť