Denim jacket

By Nicolette Lear - marca 18, 2017

Milé dievčatá, milí chlapci ste za to, aby sa páry k sebe ladili oblečením ? Ja som vždy bola za veľké ÁNO. Neviem si predstaviť situáciu , kedy by som si obliekla elegantné šaty, kabát a ihličky a moja polovička by si zobrala na seba tepláky.  

Dear boys and girls, are you up for couples to wear matching outfits? I've always been for a big YES. I can't imagine a situation where I would wear an elegant dress, coat and high-heels and my other half would be wearing sweatpants.  

My s priateľom sme pár, ktorý spolu veľa komunikuje a zároveň aj konzultuje svoj výber oblečenia, za čo som veľmi rada. Aký je váš názor? Nechávate si v tomto smere úplnú voľnosť alebo tiež spolu  takto rozprávate, aby ste boli spolu zladení? 
 

Me and my boyfriend are a couple that communicates with each other a lot and also consults every choice of outfit, which I'm glad for. What's your opinion? Are you letting yourselves be free in this way or are you also working together like this to wear  matching outfits?

Filip je taktiež spoluautorom tohto blogu, pretože je tvorcom veľkého množstva fotografií. V  dnešnom článku sme sa rozhodli pre menšiu výmenu rolí. Ja som bola  tá, ktorá stala za foťákom a on mal prichystaný pre vás jednoduchý, ale pekný outfit. Čo na neho poviete? 

Filip is also the coauthor of this blog, because he's the creator of great amount of photos. In today's article we have decided for a little change of roles. I was the one standing behind the camera and he had had prepared a simple but charming outfit. What do you think?














Chceli by ste viac  outfitov  od priateľa ?
Do you want  see more outfit from my boyfriend? :)

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovedaťOdstrániť