Recenzia - L´Oréal Paris- True Match Make-up

By Nicolette Lear - februára 11, 2017


Určite veľa žien pozná pocit, keď vám dôjde make-up, ktorý v bežnej drogérií nekúpite.  Je to dosť zlé. Dnes vám rozpoviem môj krátky príbeh s L'Oréal Paris True Match, ktorý ma v tomto prípade zachránil.  Určite  nečakajte  nejakú srdcervúcu zápletku, predsa  kupovala som len make-up, ale možno sa na tom troška pobavíte. 

Jedného krásneho, studeného dňa som mala dosť  naponáhlo a stalo sa, že môj make-up nečakane došiel.  Čo teraz?

Plná zúfalstva som sa rozhodla, že skúsim mamkin make-up.  To bolo asi jedno z  najhorších rozhodnutí v mojom živote.  Okrem toho, že som bola ako vosková figurína, vyzerala som ako žienky, ktoré to trocha viac  prehnali v solárku.  Okamžite som si ho dala dole a utekala do najbližšej drogérie.  Tam nastalo moje trápenie. 

Človek, ktorý sa vyrovná farbou pokožky upírovi a k tomu trpí  dosť  ťažkým akné má problém nájsť  make-up. Skúšam jeden z a druhým.  Zastavím sa pri Max Factor. Áno je to skvelý make-up, ale  ako som spomínala. Môj odtieň v  drogérii nie je dostupný.  Pani predavačka už videla moje zúfalstvo a tak mi ukázala akciu na L'Oréal Paris True Match. Odporučila mi a odtieň, ktorý vyzeral byť fajn. Tak som sa ho rozhodla vyskúšať...




Popis produktu

L'Oréal Paris True Match, dokonale zjednocuje a zdokonaľuje pleť, kryje nedostatky už po nanesení jednej vrstvy.

Recenzia

Úprimne vám poviem, bola som prvotne zhrozená ako taký riedky make-up  môže  zakryť takéto nedokonalosti pleti.  Ale opak bol pravdou. Samozrejme, že žiaden make-up  nezakryje akné tak,  aby vaša  tvár vyzerala úplne dokonalo. Môžem vám s úprimnosťou a čistým srdiečkom povedať, že tento make-up dokáže akné zakryť celkom slušne.  Make-up je ľahko rozotierateľný a nemusíte nanášať tisíce vrstiev.  Stačí jedna .  Make-up zjednotí krásne farbu pleti. Pleť je rozjasnená a hydratovaná.




Pozitívne ma prekvapila jeho jemnosť a ľahkosť. Takmer vôbec ho nevidno, čo je pozitívne, pretože nevyzerám ako porcelánová bábika napriek hrubšej vrstve.  Tvár  po ňom nie je lesklá, čo znamená, že nie je mastný. Čo ma ale troška mrzí je jeho výdrž.  Ak by  som nepoužívala  denne fixačný sprej a ďalších XY vecí, tak jeho výdrž je  maximálne 5 hodín. Potom sa začína mazať a zanecháva jemné fliačky na miestach kde sú práve nedokonalosti.  Pri menej hydratovanej pleti aj suché miesta.




 
Balenie tiež môžem hodnotiť veľmi pozitívne, pretože sklenený obal a pumpička mi veľmi vyhovujú pri dávkovaní.  Je jednoduchý a pekný. Možno nie je vhodný na cestovanie práve kvôli sklenenému obalu, ale mne  to vôbec  neprekáža.

Nakoniec by som chcela podotknúť, že existuje veľmi veľa odtieňov, preto si myslím, že  si dokáže vybrať fakt  každý. Ja využívam odtieň Ivory, ktorý je kúsok svetlejší ako moja pleť vzhľadom na to, že  tvár kontrujem. Predtým som mala možnosť  vysúšať odtieň Vanilla, ktorý mi sedel dokonale. :) 





A ako dopadol môj príbeh?  Autobus som aj tak nestihla. Priateľ sa kúsok hneval, že musíme ísť ďalším, ale make-up som mala dobrý  a fotenie prebehlo super. :)

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. toto je ten najlepší makeup podľa mňa! :) odkedy som si ho kúpila prvýkrát, tak ho používam stále :) mne dokonca vydrží aj celý deň bez nejakých výrazných zmien :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je tiež jeden z najlepších a k tomu cenovo dostupný. U mňa je problém ten, že mám po akné jazvy a pigmentové fleky a na týchto miestach tento make-up po niekoľkých hodinách letmo zlyháva. Je potrebné naniesť ďalšiu vrstvu. A rovnako je problém u mňa pri pupienkoch, ktoré sa hoja. To som spomínala vyššie v článku. :) No, problém riešim následovne. Make-up alebo aspoň korektory zoberiem so sebou a upravím si to. :)

      Odstrániť