Tipy na darčeky - pre ňu

By Nicolette Lear - decembra 10, 2016





Pekný deň vám prajem. Na malú chvíľu si oddýchneme od outfitových článkov. Vianoce máme za dverami a každý z nás rozmýšľa nad originálnym darčekom pre našich blízkych.

Dnes vás chcem inšpirovať hlavne darčekmi, ktorými môžete potešiť sestru, kamarátku, maminu, seba či priateľku. Chcela som sa vyhnúť obyčajným darčekom (nehovorím, že sa mi to podarilo) a nakoniec mi z toho vznikli dosť neutrálne darčeky.

Čo väčšinou milujú dievčatá a ženy? Nie, nemyslím tým oblečenie, ale kozmetiku. Ak chcete potešiť svoju kamarátku, tak vám množstvo obchodov s kozmetikou ponúka vianočné balíčky. Krásne laky na nechty, bath bombs, tekuté rúže, sadu štetcov či kvalitný parfém. Koho by to nepotešilo? Nebojte sa ani zapojiť svoju fantáziu. Existujú rôzne zaujímavé kúsky z kozmetiky, ktoré by sme chceli mať. Pokojne môžete poskladať rôzne kozmetické balíčky aj sami. Nemusíte sa toho báť.



Aký druh kozmetiky na Vianoce rozhodne nekupovať - Dezodoranty a sprchové gély. Z tohto by nebola veľmi nadšená žiadna žena. Je to skôr ako by ste jej povedali - " Hej ty, tu máš a používaj to, lebo smrdíš" - s týmto názorom som sa stretla celkom často...


Možno kozmetika nie je práve to, čo sa vám zapáčilo ako vhodný darček. Tak možno nejaký ten šperk. Ale potom si uvedomíte, že náhrdelníkov, náramkov má vaša blízka osoba príliš veľa a nemá to kde uskladňovať. Takýchto ľudí krásna originálna šperkovnička stále poteší.



Ďalšie veci, ktoré sa hodia ako darček, sú doplnky do domácnosti . Ak máte sestru, kamarátku či priateľku ktorá miluje Harryho Pottera, našla som pre vás jedno DIY video, ktoré by vás mohlo zaujať. Na internete je ich veľmi veľa :)


Ďalšie tipy, čo sa týka ľudí milujúcich doplnkov a zároveň zvierat, je napríklad malé akvárium s rybičkou, alebo posledné roky sa veľmi rozmohlo chovanie mexického mloka či ježka.

Chcela by som vás upozorniť na dve veci. Pri výbere rybičky zvážte veľkosť akvária a skúste sa vyhýbať guľovitým akváriám. Ak sa rozhodnete kúpiť zviera, o ktorom nič neviete, je potrebné si prečítať aspoň pár článkov ohľadom starostlivosti o zvieratko.







Ak sa rozhodnete kupovať domáce zvieratko, nie je to záležitosť, ktorá bude niekoho baviť mesiac, a potom sa o túto živú bytosť prestane starať. Spomínam to hlavne preto, pretože množstvo ľudí kúpi svojím deťom psa/mačku následne o mesiac ho vyhodia na ulicu, lebo dieťa zistilo, že ho proste nechce a rodičia sa o zviera odmietajú starať. Neplatí to len pre psíkov a mačky, ale pre každé zviera. Ak si ho zadovážite, dávajte mu svoju lásku.

Pre milovníkov minimalizmu tu mám krásne doplnky v podobe betónových kvetináčov. Na internete nájdete veľmi veľa druhov týchto betónových doplnkov , nie len čo sa týka rastlín. Môžte nájsť aj bižutériu a množstvo dekorácii do domácnosti. Pôsobí to veľmi zaujímavo.




http://www.sashe.sk/L.enka.

Instagram nemusí byť len na sociálnej sieti. Kto ma šikovné ruky, môže vytvoriť drevené polaroid rámčeky alebo fotoalbum a všetko v rozmere štvorca. Vyzerá to úžasne a týmto darčekom potešíte aj kamarátku aj maminu či sestru.






http://sayyes.com/

Poslednú vec, ktorú tu mám je diár. Pre mňa osobne je diár veľmi užitočná vec. Často sa strácam v tom, čo mám urobiť. Občas je tých povinností neúrekom a človek, by si mal vedieť rozvrhnúť deň. Ak máte niekoho blízkeho, čo má veľa povinností, na ktoré zabúda, tak ako ja diár je pre neho správna voľba. Na internete nájdete diár, ktorý je aj motivačný. Pre obdarovanú osobu to bude veľké plus, pretože bude o krôčik bližšie k tomu, aby dosiahla svoje ciele.





https://www.doller.cz/


Už keď sme začali s vianočnými článkami, napíš mi do komentára, čo očakávaš pod stromčekom. :)

Dúfam, že som vás trocha inšpirovala. Budem rada ak ma podporíte likom, zdieľaním a komentovaním.

  • Share:

You Might Also Like

3 comments