Soft and Shape

By Nicolette Lear - decembra 02, 2016


Sugarbird

Sugarbird je módna značka, ktorá má pôvod v Budapešti. Jej meno môžeme poznať od roku 2007. Oblečenie tejto značky je jedinečné, pretože väčšina pochádza z limitovaných kolekcií. Originálne kúsky oblečenia sú vyrobené z vysoko kvalitných látok tkaných výhradne v európskych fabrikách využívajúcich najnovšie technológie. Okrem klasických kúskov na bežné nosenie ponúka značka aj párty kolekciu či rôzne extravagantné modely, ktoré si obľúbia najmä tie, ktoré rady vytŕčajú z davu. 

Dnes vám od Sugarbird chcem ukázať Látkový batoh z kolekcie Soft and Shape, ktorý som si zamilovala na prvý pohľad. Je jednoduchý, krásny a hodí sa k úplne základným basic kúskom. Môžete ho nájsť na predajni Sugarbird Košice, ale aj v eshope. (Odkaz nájdete pod fotografiou).Vrecúško je sieťkované, jemnej béžovej farby. Ramienka sú z hebkého lesklého materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a zároveň je aj pružný. 

Dôvod, prečo som sa zamilovala to tohto Soft and Shape bagu? Nie je to ruksak, ktorý pôsobí športovo, ale nie je to ani vrecúško na telesnú výchovu. Je to doplnok s určitým nádychom elegancie napriek tomu, že je to vyslovene športový doplnok. Ak milujete outfity, ktoré sú ležérne, toto vrecúško je správnou voľbou. 

Outfit

Keď som uvidela túto mikinu, rozmýšľala som veľmi dlho, či ju budem, alebo nebudem nosiť. Viem, že tento outfit určite nepatrí do tých TOP OOTD, ale myslím si, že by som vám mala ukázať nie len outfity, v ktorých sa chodím promenádovať do kaviarní či v piatkové noci, ale aj tie, v ktorých sa cítim dobre počas všedných dní. Takéto basic outfity sú u mňa bežné hlavne v škole, keďže v nej trávim väčšinu svojho času. Je pre mňa veľmi dôležité, aby som sa cítila pohodlne. 

Čierne rifle sú pre mňa úplna srdcovka. Napriek tomu, že sú roztrhané, veľké pozitívum je na nich vysoký pás, hlavne v tomto jesennom počasí. Prejdime k poslednej časti outfitu, a tou sú krásne ružové workery. Síce mám pocit, že som sa až príliš zaťažila na ružovú farbu, no týmto som neodolala. Najhoršie je na nich asi to, že sú pre mňa len jednosezónnou záležitosťou, keďže sa veľmi rýchlo špinia kvôli svojej svetlej farbe a neustále čistenie im tiež veľmi neprospieva. 

Ako sa obliekate do školy vy? Tak, aby ste zažiarili, alebo vám ide hlavne o pohodlie? 




  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Krásny je :O Poslednú dobu mám veľmi rada plátené tašky, a gymsack-y, takže toto je pre mňa jedna balada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nie som práveže úplne prívrženec týchto športových vecičiek, ale tento ma tak zaujal svojou jednoduchosťou, že som ho musela mať :) Na prechádzku alebo na oddychový deň v škole, kedy nemám milión vecí je proste top :)

      Odstrániť
  2. Krásny outfit veľmi sa mi páči tvoja tvorba či už ide o článok hlavne zameraný skratka ...... super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný a originálny outfit. Musím pochváliť ten detail etikety na vrecúšku s ktorým som sa ešte nestretla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Doporucila bys nejakou znacku pro dziny s vysokym pasem? Ja zkousim cheap monday, snad budou ok:-)
    Www.lucyjirak.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som spokojná s klasickými značkami Zara, Bershka, H&M , Stradivarius, Paul Bear atd :)

      Odstrániť