It's Leather Jacket Season

By Nicolette Lear - apríla 03, 2016

Na začiatok by  som sa chcela ospravedlniť za pozadie fotiek. Bohužiaľ, nedomyslela som postavenie hviezd, konkrétne Slnka a jeho jagavých lúčov, ktoré v tom čase svietili presne oproti fotoaparátu, tak sme museli zvoliť opačný smer môjho pózovania a následného fotenia.

Myslím si, že by nemala chýbať v šatníku ani jedného pohlavia. Kožená alebo koženková bunda je každý rok hitom. Osobne sa chystám zaobstarať  si ešte jednu, no uvidíme či moje plány budú napredovať tak ako chcem.  Chcela by som si kúpiť ešte biker jacket, ale zatiaľ som nenašla tú pravú. Biker Jacket  je v preklade  motorkárska bunda. V podstate sa tiež jedná o druh koženej bundy.  

Každý z nás má vo svojom šatníku kúsok, ktorého by sme sa nevzdali len tak ľahko. Kúsok, ku ktorému nájdete  milión kombinácií a outfit vyzerá podľa nás  úžasne už len preto, lebo je tam zahrnutý práve TEN obľúbený prvok.  U mňa to sú boyfriendy.
Boyfriend  jeans sú hitom myslím, že už druhú sezónu a s týmto kúskom môžete zájsť aj do sveta elegancie, ale aj  športu.  Ja väčšinou volím tú eleganciu. Aspoň dúfam.

Tento týždeň môj botník oživil nový pár topánok. Zamilovala som sa na prvý pohľad. Odporúčam zájsť do CCC, kde majú aktuálne krásny výber.  Už keď sme pri mojich topánkach. Tieto sú momentálne jediné. Po rekonštrukcii sú moje topánky a lodičky nezvestné, alebo zahalené neviditeľným plášťom Harryho Pottera.

Ako doplnok som zvolila červeno-čiernu károvanú košeľu a červenú listovú kabelku, ktoré celý outfit oživili. Na krk som zvolila „zlatý“ náhrdelník.
 Výsledok outfitu vyzerá síce možno trocha „punk-rockovo“, ale napriek tomu pôsobí žensky a „zvodne“. Nenašla som v mojej pamäti iné slovo na popis tohto outfitu.

Ozaj, ako ste trávili víkend? Ten môj bol pod paplónom s čajom v ruke a pomalými prípravami na skúškové obdobie. Outfit bude musieť počkať pár dní, kým sa s ním niekde ukážem.


Aký je základný alebo obľúbený kúsok vášho šatníka? 









A nakoniec. ešte detail topánok. 


  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Úžasný outfit ♥ u mňa sú základom tiež rifle, ale klasické skini :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, skinny jeans musia byť v šatníku <3 a ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Krásné fotky, super článek! :) Ty boty jsou nádherné! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikaa strašne moc ti to tu svedčí ♥ ja som veľký milovník kožených búnd a veľmi sa mi páčia aj boyfriendy ale bohužiaľ, ani po dvoch rokoch som nenašla tie pravé:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem zlatíčko. Aj u mňa to bolo ťažké. V jedných ako vrece, ďalšie mi boli veľké, ale predsa som našla a čoskoro nájdeš aj ty dúfam :)

      Odstrániť
  4. Tie topánky sú naozaj prekrásne, skvelý výber! Ja sa však momentálne pozerám,, už po teniskách a balerínkach, keďže už netrpezlivo čakám na poriadne teplé počasie:) A máš pravdu, koženka je na jar must have:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tenisky asi budem riešiť aj ja čoskoro, keďže nosím stále jedne dookola a k ostatným som si nenašla vzťah a stoja v skrini :)

      Odstrániť
  5. Skvelý outfit a koženka je krásna♡ a topánky vyzerajú skvelo:) len aby to počasie vydržalo na takéto outfity!
    Chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pre buducnost nech si dava fotgraf/ka pozor na tien ktory ti podla mna zbytocne kazi vacsinu fotiek inak ale pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, uvedomili sme si to neskoro, nehovorím len o tieni ale aj o samotnom prostredí. S fotografiami sa robilo množstvo úprav, no ten tieň sme z nich veľmi nevedeli zretušovať, tak sme ostali radšej pri ňom. No, je to pre mňa veľké ponaučenie do budúcna, najprv si odsledovať slnko a potom vyberať miesto :)

      Odstrániť
  7. Hezký outfit, náhodou v CCC mají vskutku krásný výběr.
    Opravdu nádherný model.
    Parádní článek.
    S láskou Mí
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť