Seasonal style?

By Nicolette Lear - marca 22, 2016

Môj sen o tom, že sa naučím snowboardovať, je už asi dávno minulosťou, pretože snowboard už tretí rok stojí v garáži. Minulý rok sa tento plán aj dal uskutočniť, len šťastie mi akosi neprialo, tak som sa bála, že na písomne maturity by som išla so zlomenou končatinou alebo celá obalená v sádre. Ako vidíte, tento rok nebol zasa šťastný na sneh a marec nás privítal s teplotami 10-13 stupňov (ako tak uvažujem, možno by bola zo mňa skvelá rosnička Ale asi to nebude najlepší nápad.) Keďže počasie je také ako je - KONEČNE PEKNÉ, a môžem to nazvať príchod jari, rozhodla som sa nafotiť niekoľko jarných outfitov. Išlo mi hlavne o pohodlnosť a ležérnosť, čo nie je u mňa zvykom, ale predsa som dokázala vykúzliť takéto outfity.

V prvom rade som vám chcela ukázať to, čo do mojej skrine pribudlo. Je to tento svetrík značky Shoko, ktorý ma zaujal hlavne svojím vzorom. Podľa môjho názoru tento svetrík pôsobí veľmi zlato, napriek svojej čiernej farbe. Väčšinou si na jar poviete - juchúú, idem sa obliecť do farieb dúhy. No ja som pri tomto outfite stavila na jednoduchosť a na jednu z mojich obľúbených farieb. Samozrejme, dá sa to oživiť červenou koženkou a bude to vyzerať stále báječne. Zvnútra je flisový, čo znamená, že je vám v ňom celkom teplo. 

Keď ešte nemáte nič s aztéckym vzorom alebo strapcami, rýchlo utekajte do obchodov. Ja to tiež ešte musím napraviť, pretože toto je jediný kúsok, ktorý zdobí môj šatník.

K tomu, som pripojila rifle s krásnym metalickým vzorom. Sú maximálne pohodlné a úplne brutálne. Proste láska na prvý pohľad.

Keďže som v tento deň spojila príjemnú prechádzku s fotením, rozhodla som sa pre conversky. Áno, rozhodla som sa pre tenisky. Premýšľam, či som vôbec mala na tomto blogu zvolený tento typ obuvi. Ale ako som už vravela, na prechádzku boli najpohodlnejšie. Celý outfit som doplnila mohutným náhrdelníkom so zlatou aplikáciou.

Kúsky, z ktorých je vyskladaný outfit skoro od hlavy až po päty, nájdete na www.mary-fashion.cz  


Ak sa vám článok páčil alebo sa vám páči môj štýl písania, budem rada ak ma podporíte zdieľaním tohto článku s priateľmi. Vaša Nicolette.











  • Share:

You Might Also Like

4 comments