Prom dress ootd

By Nicolette Lear - februára 07, 2016

Nemôžete sa dočkať plesu? Často vo filmoch či v časopisoch vidíte krásne plesy, na ktorých by ste chceli zažiariť? Ja tvrdím, že menej je niekedy viac a žiariť sa dá aj s outfitom, ktorý nemá farby dúhy. Ako ste si všimli, tohoročná plesová sezóna sa nesie vo farbe, ktorá je pre plesy atypická. Áno, vravím o čiernej. Aj s ňou sa môžete stať kráľovnou plesu. Nepotrebujete k tomu nič krikľavé, len pár doplnkov a všetky oči budú sledovať práve vás.

Dnes som sa vám rozhodla ukázať šaty, ktoré som si ja úplne zamilovala a čakám, kedy sa objaví informácia o plese, ktorý by ma zaujal natoľko, aby som sa ho zúčastnila. Kedže som ešte študent, preferujem školské plesy. Nemusím na nich mať dlhé šaty s vlečkou ako na plese v opere, ale určite na nich ani neprídem oblečená ako na bežnú párty do klubu.

Šaty, ktoré vám chcem ukázať nemajú využitie len na školskom plese. Sú vhodné aj na menšie plesy miest, či na ples z práce. Zaujali ma najmä svojou textúrou a netradičným vzhľadom. Na bokoch sú prešívané čiernou "kožou" a na povrchu môžete vidieť látku, ktorá má textúru sieťky. Vyzerá to úplne úžasne. Vďaka svojej jednoduchosti a zaujímavosti som k nim doladila len náhrdelník so zlatými doplnkami. Ako obuv som zvolila kotničky. Je to trochu netradičná voľba na ples, ale outfit je vďaka nim je ešte viac výraznejší.










Tieto krásne šaty mám z eshopu mary-fashion.cz, kde môžete nájsť aj ďalšie množstvo krásneho oblečenia a šiat na ples. Konkrétne tieto šaty si môžete zakúpiť v tmavomodrej aj čiernej farbe.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Zaujímavé, neopozerané šaty, ktoré ti veľmi pristanú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne šatičky :) Veľmi sa mi páčia aj tie topánky, hoci by som ich priamo k týmto šatám nevolila. Ale to je len názor :) Inak super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ja som veľmi uvažovala či k nim hodím lodičky napríklad striebornej farby či vysoké čierne topánočky s mašľou, ktoré si mohla vidieť v článku my shoes collection, ale rozhodla som sa predsa zaexperimentovať :) Mne sa to celkom páčilo aj v tejto kombinácii, preto som to skúsila. Ale každá máme iný vkus a preto sme výnimočné :)

      Odstrániť
  3. Tie šaty sú krásne ... a tie topánky :o :3

    booklovers-world.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny outfit!Veľmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem vám krásne za podporu dievčence :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. outfit je krásny a skvelý, ale podľa mňa nie moc vhodný na školský ples. Ja by som takto šla do mesta na kávu či na večeru :) A makeup je úplne pecka, krásne mačacie oči :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu, veľmi sa z nej teším. :) Asi najviac za tú pochvalu čo sa týka očí, pretože nie som osoba, ktorá by vedela veľmi používať očné tiene. Väčšinou ma na väčšie akcie maľuje kamarátka. No, snažím sa zlepšovať, aby som ju nemusela stále zaťažovať. :)

      Odstrániť