Fight of eyeliner

By Nicolette Lear - februára 14, 2016



Hi guys.

Ako ste si všimli v predchádzajúcom článku, skúškové obdobie sa skončilo a ja sa opäť po menšej pauze môžem naplno venovať blogu. Prichádzam plná energie s krásnym rozvrhom (ach, toľko irónie). Môj rozvrh je úplne otrasný. Každopádne dúfam, že školské povinnosti mi nezaberú veľa času. V tom horšom prípade sa budem venovať blogu počas mojich trojhodinových prestávok.

Prerábka bytu, no čo vám k nej poviem, verila som, že bude trvať kratšie. Je skoro polovica februára a my sme ešte skoro stále na začiatku. Nečakala som, že za tým bude toľko námahy a času.

Po menšom intre sa vráťme k nadpisu. Dnes som sa rozhodla pripraviť si pre vás menší fight medzi dvomi značkami a zároveň typmi tekutých očných liniek. Priznám sa, že nie som človek, ktorému vychádza očná linka na prvýkrát, ale pri tom nespočetnom množstve aplikovaní týchto dvoch liniek vám môžem aspoň napísať, ktorá je pre mňa tou lepšou voľbou.


Budem rada, ak mi napíšte, aké linky preferujete vy, či už to bude značka alebo konkrétna linka.

Rimmel Exaggerate Liquid Eyeliner in 100% Black
Túto linku som si jednoducho zamilovala. Bola to moja prvá tekutá očná linka. Medzi tým som vyskúšala množstvo ďalších, ale žiadna z nich mi nevyhovovala ako táto. Používa sa veľmi jednoducho a jej cena je okolo 6, čo vôbec nie je veľa. Je veľmi vhodná pre ľudí, ktorí si nevedia nanášať očnú linku, pretože má špicatý hrot a viete ju nanášať presne. S touto linkou sa mi málokedy stane, aby sa otlačila. Jedinú chybu, ktorú má je to, že ju ľahko rozmažete a po dlhšej dobe sa vám začne zlupovať. Samozrejme, keď si oči nešúchate, linka vám vydrží aj celý deň.

Výhody 
- rýchlo schnúca
- ľahko sa nanáša
- ľahko sa odstraňuje
- odstránite ju len vodou
- vhodná pre začiatočníkov
- sýtosť farby

Nevýhody

- pri neopatrnosti ju  veľmi ľahko rozmažete





Miss Sporty Studio Lash Liquid Eyeliner


K tejto linke som sa dostala úplnou náhodou. Viete ako to je. Sem tam sa aj vy pohrabete v mamkiných kozmetických taštičkách či tam nenájdete akýsi skvost. (Aspoň dúfam, že nie som sama.) Takto to bolo aj s touto linkou, ale od niečoho úžasného má veľmi ďaleko. Mám citlivé oči, čo sa týka kozmetiky. Neviem, akú látku dáva Miss Sporty do svojej kozmetiky, ale ja od nich nemôžem používať ani riasenku, ani túto očnú linku. Z riasenky mi opúchajú oči a z linky ma pália. Jedno lepšie ako druhé. Ak vezmem fakt, že by som nemala alergiu na túto značku, tak túto linku neohodnotím o nič pozitívnejšie. Zo štetca som najprv bola nadšená, no po nanášaní linky sa moje nadšenie vytratilo tak rýchlo, ako študent, ktorému práve skončilo vyučovanie. So špicom síce vytvoríte krásny špic linky, ale vyfarbiť vnútro... To je nepohodlné. Vytváranie samotného tvaru je tak isto dosť náročné. Táto linka veľmi dlho schne a jej konzistencia je zvláštna. Hustá a lepkavá.

Výhody
Štetec - vytvoríte ním pekný špic
Cena - 2-3 eurá 

Nevýhody
- ťažko sa odličuje
- zložité nanášanie
- dlho schne




  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Díky za článek :) Chystám za pár dní recenzi rovněž na linky (od 100% pure), tak pak koukni :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá na tvoju recenziu. Určite si ju pozriem, pretože dobré linky sa hľadajú ťažko ;)

      Odstrániť
  2. Tá od rimmelu vyzerá fajn :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. linku miss porty som si nedavno kupila reku vyskúšam ale po odličeni ako keby ma začali svrbieť oči, najhoršie je že som si ju odličovala olejom od balei ktorý som taktiež skúšala prvý krát a teraz neviem ktorý výrobok mi to vlastne tak vadil

    OdpovedaťOdstrániť