Tangle Teezer

By Nicolette Lear - januára 18, 2016




Tangle Teezer je na scéne už určitú dobu, avšak práve teraz zažíva obdobie svojej najväčšej popularity. Aby som aj ja zapadla do mainstreamu, rozhodla som sa tento výrobok otestovať.  

Tangle Teezer môžeme rozdeliť do viacerých kategórií: 
A) klasický - tento je na bežné používanie 
B) compact styler - skôr na nosenie do kabeliek, menšia veľkosť, krajší dizajn
C) aqua splash - prispôsobený do sprchy 
D) detský Tangle Teezer - s pekným roztomilým dizajnom

Už na Instagrame a Facebooku ste mohli vidieť, že som si zadovážila compact styler, konkrétne Golden Goddess. Od začiatku som bola presvedčená, že chcem zlatý dizajn. Na internete ich nájdete neúrekom, či už je to ružový, s ovečkami alebo s gepardími škvrnami, vyberie si naozaj každý. Veľkosť compact styleru je menšia, ale myslím si, že je primeraná do ženskej dlane a drží sa maximálne pohodlne. Tangle Teezer je vybavený aj "click-on, click-off" - čo štetiny ochraňuje pred prachom, môžete ho nosiť aj v kabelke a je vhodný aj na cestovanie. Táto kefa je propagovaná tým, že vám nevytrháva vlasy a neťahá. Je to pravda? Existuje kefa, ktorá nešklbe vlasy? Je to ťažko uveriteľné.

Objednávala som ho z parfums.sk, kde ma aj s poštovným vyšiel na 15. Túto investíciu ale rozhodne neľutujem. Pred týždňom som mala ideu, že moje dlhoročne "pestované" vlasy pôjdu preč. Kvôli tomu, že sa hrozne ťažko rozčesávajú a pri česaní mávam pocit, že som polovicu z nich doslova vyšklbala. A pri tom všetkom stále vyzerali ako seno, ktoré bolo na určitých miestach zauzlené. Popritom mi množstvo vlasov vypadáva zo zdravotných dôvodov. 

Po týždni  používania Tangle Teezru vám poviem, že neviem, prečo som si ho nekúpila skôr. Budem používať väčšinou superlatívy, pretože iné hodnotenie ani nemôžem dať. Keď som sa prvýkrát česala s Tangle Teezerom, bola som prekvapená. Česanie ma skoro vôbec nebolelo. Samozrejme, keď niečo bolo viac zauzlené, tak to troška potiahlo, ale bolesť bola omnoho menšia. Sem tam sa aj tento hrebeň "zasekne" na nejakom uzlíku, no keď po rovnakom mieste prejdete druhýkrát, rozčesanie je jemné. Na začiatku mi ostalo veľké množstvo vlasov aj na tejto kefe, ale postupne sa to množstvo redukuje. Dúfam, že tento malý zázrak mi zmierni vypadávanie vlasov natoľko, aby mi aj zhustli. :)
 



Tagle Teezer som použila aj na mokré vlasy. Vlasy sa rozčesávali tak isto jednoducho a nemusela som použiť žiaden prípravok na jednoduchšie rozčesávanie. 

Tento hrebeň by som už nevymenila za nič! Máte aj vy Tangle Teezer? Ak áno, môžete mi poslať fotky do directu na Instagrame, rada uvidím ďalšie vzory či farby, ktoré som doteraz nemala možnosť vidieť. 


  

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Tak Tangle Teezer musí byť určite super, ale ja sa trochu obávam, že by sa mi zlomili tie štetinky!
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa nezlomia tak skoro, predsa sú len prispôsobené na česanie. Pri hľadaní eshopu som mala možnosť prečítať si, že jeho výdrž je aj 4 roky :)

      Odstrániť
  2. podľa mňa kefa ako kefa :) mala som tú možnosť vyskúšať tangle teezer, viac druhov ( aj ten do sprchy) a poviem, mala som už aj lepšie kefy... čo sa týka toho či sa chceš ostrihať, alebo ostaneš pri tangle teezer-i... radím ti ostrihať :) zažiješ nejaký nový účes, krátke vlasy sú podľa mňa pekne in, a hodili by sa ti :) a ich kvalita sa dokáže po ostrihaní zlepšiť, to ti môžem potvrdiť :) ale pekný článok :) len mi tá kefa príde zbytočne predražená a ja sama som už mala lepšie kefy :) a vlasy ti kefou nezhustnú, len sa medzi nimi vytvorí elektrické napätie, ktoré ich oddiali od seba :)


    https://blackwhiteandme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno iný typ vlasov. Určite, keď ti menej budu vypadávať tak aj zhustnú a nebude to len elektrickým nábojom. Ja sa síce strihám pravidelne, ale nemám odvahu ostrihať sa na kratučké vlásky a táto voľba mi vyhovuje. Ako som napísala, túto investíciu neľutujem, pretože moje vlasy vyzerajú krajšie :) Ďakujem za pochvalu. :)

      Odstrániť
    2. nezhustnú sami od seba :) veď zhustnutie vlasov = viac vlasov... to ti kefa nezaručí že ti odrazu narastie viac vlasov... a krátke sú stále dobrou voľbou :)

      Odstrániť
  3. Mě vyhovuje na 100 %. Na mé vlasy ideální! :)

    sayesss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tenhle zlatý TT je vážně nádherný! Já mám růžový a jsem s ním moc spokojená. :) Sice to neberu jako nějaký zázrak, ale češe se mi s ním mnohem lépe než se hřebeny, které jsem měla před ním. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám ten stejný :) a jsem s ním nadmíru spokojená :) Je úžasný
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento zlatý dizajn sa mi veľmi páči :) Tangle Teezer som ešte nemala možnosť vyskúšať
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť