Favourite of November

By Nicolette Lear - decembra 03, 2015




November sa s nami lúči a prichádza čas  Vianoc.  Všade  svetielka, vôňa vianočného punču, hon za kupovaním darčekov. Ale ja vám ešte  pripomeniem november a veci, ktoré boli v tomto období pre mňa najlepšie.




S mamkou sme si minulý týždeň urobili deň, kedy sme si dopriali. Hlavne  jedlo. Keďže nás Black Friday  veľmi sklamal, tak sme sa  aspoň poriadne  najedli.  Navštívili sme  reštauráciu Republika Východu, kde sme si dali obe  šalát, ktorý bol proste  úžasný.  Personál je veľmi milý. Atmosféra podniku, napriek tomu, že je to dosť maličké, tak  to pôsobí veľmi útulne. Už sa teším, keď tento podnik znova navštívim. 


American horror story je seriál, ktorý má už svoju "tradíciu" . Minulá séria bola podľa mňa veľmi slabá, ale táto, kde účinkuje aj Lady Gaga, sa mi  zatiaľ veľmi páči.  Zdieľam názor, že  to nemohol vymyslieť  psychicky zdravý človek, ale práve to je na tom zaujímavé.   Neradím vám to pozerať  o pol tretej ráno.  


Keďže zima je už  v plnom prúde, nesmie chýbať čiapka. Tento rok som si veľmi obľúbila čiapky s takými chlpatými brmbolcami, napriek tomu, že  ako dieťa  som ich neznášala. Myslím si, že to väčšina  z vás. Síce sa mi čiapky absolútne nehodia, ale je mi to akosi jedno, základ, že mi je fajne teplo a nefúka mi do uší.


John Green patrí  k mojím najobľúbenejším spisovateľom, čo sa týka  autorov 21.storočia.
Táto kniha sa mi veľmi páčila. To čo ma zaujalo , že príbeh bol rozdelený  na tri časti a nesmiem zabudnúť na ten zvláštny humor Johna Greena, ten mám veľmi rada. Ak by som písala ďalej, tak by som vám prezradila o čom je kniha a to nechcem. Odporúčam veľmi pekná kniha. 

Poslednou vecou je Noragami Aragoto.  Je to druhá, veľmi očakávaná séria, ktorá začala menom Noragami.  Druhá séria je   tak isto ako prvá o  bohovi Yatovi, jeho priateľoch a  ich "dobrodružstve". Hneď v prvých častiach mali prvú zápornú postavu a v pokračovaní to vyzerá tak, že sa ňou môže stať samotný boh pohromy Yato no to nie je isté, keďže ja si čakám na anime namiesto čítania mangy.  Anime  ma veľmi peknú kresbu a neviem sa dočkať ďalších častí. 



  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Ta reštaurácia vyzerá zaujímavo a inak môj najlepší kamrat stále pozerá anime - a samozrejme teda aj ja. :) a aj keď.sa.v.tom vôbec nevyznám, (myslím v menách atď ), veľmi ma to baví

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kulichy jsou pro mě také srdcovka přes zimu :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásný blog a článek :) A to jídlo, co máš vyfocené- jste dostaly mamčou v té restauraci? Nebo je to jen stažené -inspirace z internetu? :) Popřípadně jak se to jídlo jmenuje- nebo co v něm je, dostala jsem díky pohledu na fotku na něj chuť :D!
    http://elenvankova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedlo bolo priamo z reštaurácie.. Kozí syr, špenat, figy myslím že, karamelizovane orechy a určite nejaký ten "drezing" čo dodavla chuť špenátu, ale ten ti neviem povedať :(

      Odstrániť
  5. Krásný článek, hlavně musím pochválit dokonalé fotky. A různé čepice, kulichy, klobouky a barety na zimu miluju.

    Maru adventní giveaway o balíček značky Too Faced

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na AHS tiež fičím, neviem, či mi hrabe alebo som nejako narušená, ale fakt si na to seriáli dosť idem:D

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článok :) AHS musí byť dobrý serial,ale ja sa popravde bojím ho pozerať :D.Tie čiapky su veľmi pekné a vyzerajú,že vedia aj dobre zahriať :) a tú knihu by som si chcela veľmi prečítať,hlavne keď budú Vianočné sviatky,lebo mi táto kniha veľmi pripomína Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť