Wishes - reality or just a dream?

By Nicolette Lear - novembra 29, 2015

Pôvodne som chcela  spraviť  akýsi   wishlist,  čo by som chcela na  túto zimu. Uvedomila som si, že  v  mojom šatníku, ani v mojej kozmetickej taštičke nič  nechýba a mám  nové svetríky, šál , kabát aj čiapku. Tak som si dnes predstavila článok, aké  sny by som si chcela splniť najbližší rok, alebo  nasledujúce roky, pretože je nereálne si za môj študentský "príjem"  kúpiť všetko. 

Ako prvú vec, ktorú by som si priala je kniha Coco Chanel, ktorý by nemala chýbať v "knižnici" žiadneho milovníka módy



V  tomto ročnom období, ktoré  mám úprimne najmenej rada, by som si chcela dopriať welness pobyt  minimálne na víkend aj s mojou polovičkou. Bol by to úžasný zážitok, kde by sme sa vyšantili a zároveň si skvele oddýchli a nabrali energiu. 


Môj dlhoročný sen. Problém je v  tom, že  stále peniažky investujem na dôležitejšie veci, alebo darčeky.  No jedného dňa ma  určite s I Phonom uvidíte.  Nie je to len môj chtíč, ale moje skúsenosti s Androidom  sú dosť zlé a  Windows mobile... Povedzme si úprimne. Stačí mi v jednom notebooku na školské veci. Tento operačný systém je veľmi zlý, či sa týka ochrany, funkčnosti  alebo aj súkromia.


 Spreje od Vicotria´s Secret. Veľmi sa teším, že  v  Prešove  otvárajú tento obchod a ešte  viac, že si budem môcť  kúpiť  jeden z  týchto  úžasných sprejov. Je smutné, že na Slovensku nemáme jediný pravý butik s touto značkou.  Pravdepodobne, keď si spravím  výlet do Budepešte alebo Viednie, budem si môcť  kúpiť  jeden z  týchto  úžasných sprejov.

Vec,  ktorá je pre mňa dôležitá. Oprava objektívu.  Síce  fotí, ale bohužiaľ nedoostruje tak ako by mal.  Chyba je síce opraviteľná, ale  stojí viac ako celý objektív. Takže, môžem šetriť svoje peniažky. 

 Voľný preklad: Ohana znamená rodina. Rodina. A  rodina nikdy neopustí a nezabudne. 
Rodina, je to najdôležitejšie v  živote každého človeka. Preto chcem aby moja rodina bola stále šťastná aj keď sú momenty, kedy vznikajú nedorozumenia a  hádky. Napriek tomu vás vaši rodičia budú milovať navždy a  budú tu pre vás.  To je želanie alebo sen, ktorý sa mi plní každý deň.


Mať stále po boku osobu, ktorá  je pre mňa špeciálna. Takú osobu som našla a verím, že bude pri mne po celý zvyšok môjho života. Možno to znie ako z amerického romantického filmu, ale je to tak. S niekym môžete mať vzťah aj dva  roky a necítiť absolútne nič, no môžete mať aj vzťah, keď po dvoch mesiacoch cítite  všetko. To je náš prípad. Každý deň mi na ňom záleží viac. Možno to tak niektoré dni nevyzerá, ale je to tak ! :)  




Nezabudnite sledovať  moju FB stránku, kde môžete  vidieť, kedy článok vyšiel a Instagram z  môjho súkromného  života.
A ešte by som vám chcela  pripomenúť GFC. Budem  veľmi rada, keď tam niekto  nový pribudne :)





  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Ten Prešovský "pseudo Victoria's secret " obchod už otvorili, a hanbím sa za neho :D jeden mist za 15,90€... Ja budem mať zo stránky na fb - Zľavnené Štýlové Oblečenie za 9,90€ :) mám s tým obchodíkom na fb dobré skúsenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pseudo , pobavila si ma.. Tak ja som išla okolo len náhodou, keď to ešte pripravovali. Ale nechám si od teba poradiť :3

      Odstrániť
  2. Snad se ti všechno splní ^^ moc dobře vím, co všechno bych chtěla ale bohužel.. jak říkáš "studentská peněženka" mi to nedovolí :/ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten nový růžový iPhone se mi neskutečně líbí, já mám momentálně 4S a v nejbližší době ho neplánuji měnit, ale ten nový je nádherný :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť