Lipstick a Lip gloss Collection + názor na ľudí

By Nicolette Lear - novembra 12, 2015





Už od víkendu som premýšľala či sa zapojím aj ja  do tejto témy alebo  nie. Nemyslím práve Victoria´s  Secret fashion show, ale  chcela  by som sa vyjadriť veľmi krátko k téme, ako blogerky a všeobecne ľudia  na seba reagujú a sú k sebe doslova hnusní. Už som  raz dostala kritiku aká som ja, ale túto tému nechcem rozoberať, pretože do toho nechcem zapájať danú osobu.

Skôr by som chcela naviazať na Momu, ktorá sa vyjadrila k  Essene O´ Neill.  Na množstvo ľudí toto vyjadrenie pôsobilo  egoisticky, alebo  začali reagovať  typom správ-  "Robí to len preto  aby sa jej zvýšila popularita."  Pre niektorých to bolo niečo úžasne a pre mňa zbytočné. A  rovnako mi prišlo zbytočné, keď  začala kritika voči nej na  iných blogoch.   Nechápem, prečo ste k  sebe  také zlé. Áno, Moma sa  dostala dosť vysoko a stále sa snaží, tak prečo jej to neprajete ? To všetko dosiahla vlastnou prácou.  Možno jej   rodičia pomohli s technikou, alebo  jej kúpili oblečenie. A čo?  Myslím si, že ani  väčšina z vás si sama nezarába peniaze. Tie ktoré úspech dosiahli samé  sú možno blogerky a vlogerky, ktoré majú taký vek, kedy už neštudujú, ale pracujú a sú úplne samostatné a  nie sú odkázané na  svojich rodičov.

  Aby som sa netočila stále pri Mome a blogovaniu.  Všeobecne, ľudia sú dnes k sebe veľmi zlí. Závistliví a  žiarliví.  Teraz  mám vyčítať  Egovi, že má/ mal   Mercedes mojich  snov, pretože si  na to sám zarobil? Alebo, preto, že  niekto má značku oblečenia, na ktorú ja nemám peniaze? Nie!  Jednoducho si poviem, chcela by som to a  možno jedného dňa si  budem môcť  dovoliť  danú značku oblečenia, alebo  inú.

Tak ľudia, budte na seba trošku lepší a milší. Jedného dňa sa vám to vráti. (No aspoň dúfam) Sama som sa nad sebou hlboko  zamyslela a snažím sa neodcudzovať ľudí, neposmievať sa im  a zakusnuť si do jazyka,  aj keď nejaká osoba sa dostala tam kde jelen vďaka rodičom. Verte, že  aj mňa to  štve, keď  má niekto techniku na fotenie v hodnote  niekoľko tisíc eur  a je ešte študent. No snažím sa to predýchať a verím, že jedného dňa sa dostanem tam kde sú oni.  A áno  priznám sa  niekedy si aj ponadávam, ale len vo svojom súkromí a nepotrebujem to písať  na blog  alebo  na iné  sociálne siete. Dokonca  aj to moje hundranie doma  som sa snažila obmedziť  a  všeobecne  stať sa niekým lepším. Darí sa mi to  zatiaľ  celkom úspešne .   Nevzbudzuje  to   vo mne lepší  pocit, ale ani horší.  Ale to čo ma neskutočne vytáča je, keď  si ľudia musia kompenzovať niečo, voči druhým.

 No  určite každý z nás vie, aké to je, keď nás ohovárajú za chrbtom. Skúste si spomenúť.  Bolo vám to príjemné?  Myslím, že nie. Tak by ste sa aj vy mali nad sebou zamyslieť prečo to robíte. 

Teraz by som chcela prejsť k  mojej kolekcii rúžov a leskov na pery.  Neviem či tam môžem zarátať  aj  ten rúž, ktorý je momentálne nezvestný, ale ja verím že sa nájde. :)


Moja zbierka rúžov  obsahuje značku MAC  ako ste si mohli všimnúť. Práve na tieto nedám dopustiť.  Prvý som si kúpila v Prahe- a práve  ten je nezvestný.




Niekoľko ďalších rúžov mám značky Avon.  Tieto rúže sú akýsi ten priemer rúžov, no nemôžem tvrdiť   že sú zlé. Nosím ich  veľmi rada.  Dokonca mám 2 v rovnakých odtieňoch, ale jeden ma v sebe to plus, že je hydratačný a veľmi vhodný  na zimu, aby vám nepopraskali pery.
Ale aby som išla zaradom

Prvý  rúž  na obrázku je sýto červený, väčšinou ho kombinujem s bordovou farbou aby som vytvorila troška tmavšiu červenú, pretože  je veľmi  výrazný.




Druhý  doslova  Barbie  rúž   som použila myslím, že  len dvakrát. Prvý krát  to bolo na prijímačkách  na  VŠ.  a  druhý krát asi niekedy  večer do mesta.  Jeho odtieň je krásny,  ale  môžete ho nosiť,  keď  vyzeráte ako cukrová vata, pretože k inému typu oblečenia sa nehodí.



Tento rúž  som si zamilovala od prvého dňa čo mi došiel domov.  Ako môžete  vidieť, je často používaný. Nenosím ho iba na jeseň aj zimu, ale hocikedy, keď zvolím k nemu vhodné  oblečenie, alebo mám smutnú náladu.  Myslím si , že  farby ktoré volíme, nás  vystihujú.   Ak sa ja rozhodnem  dať si tmavý rúž a k tomu aj jednoduché oblečenie, mám často  takú  melancholickú náladu. No nevravím, že to platí vždy. Niekedy si tieto typy rúžov dávam rada aj keď som šťastná .



Tu je druhý typ  rúžu, ktorý som opisovala pred chvíľou.  Tento pery veľmi dobre hydratuje a vyživuje.  No na druhú stranu, jeho nanášanie je oveľa zložitejšie, ako  klasického rúžu.



Ďalší rúž, ktorý mám je  z  USA, konkrétne  z New Yorku. Značka je  Ready to Wear New York, ku ktorému mám aj lesk na pery rovnakej značky.  Tento rúž  používam na  skoro  každý deň, pretože je vhodný do školy. Nezarýva a pôsobí jemne.  Taký Nude   odtieň, ktorý sa hodí doslova  ku všetkému



Kedže vlastným niekoľko typov rúžov  tak je skvelé mať  niekoľko leskov na pery, s ktorými dosiahnete  požadovaný efekt, či už  plnších pier, alebo  zvýraznenie farby.

Prvým by som začala  mojím najobľúbenejším od Avonu.  Tento lesk príjemné chladí, má mentolovú chuť a vaše pery spraví plnšími.   Je to u mňa asi najpoužívanejší lesk. V  katalógu je v niekoľkých odtieňoch, ale  ja sa stále rozhodnem pre  úplne jemnú farbu, aby mi nezmenila farbu rúžu. Keďže nemám  až také plné pery ako by som chcela  a tmavá farba  zužuje, využívam ho hlavne, keď používam tmavé  rúže.



Jeden z  leskov, ktorý som si hneď zamilovala, bol tento lesk ad Catrice, dostala som ho ako súčasť sady, ktorá sa skladala aj so zlatej očnej linky,ktorá bola úžasná na rôzne akcie , spolu s dymovými očnými  tieňmi.   Ako vidíte  lesk  je obojstranný, jedena farba je sýta  červená, ale matná, čo pôsobí veľmi zaujímavo.  Tento lesk  je dlhotrvajúci  a vydržal mi  viac  ako bežné rúže.  Druhá strana  je   doslova  len taká ozdobná zlatá, po ktorej sa trbliecete ako  keby ste boli  na party  u Gatsbyho.



Ďalším leskom, ktorý mám od značky Avon, je lesk Hello Kitty. Áno... Hello Kitty.  Tiež som ho dostala  ako darček k objednávke. Nevyužívam ho veľmi často, pretože je hrozne lepkavý, a  ani jeho "čokoládová"  chuť  nestojí za veľa.  Aspoň má pekný obal.



Myslím, že  tu by som mohla svoju zbierku aj ukončiť, však načo by mi boli ďalšie lesky, že ?  Ale   ja ich ešte pár  mám. Ďalší  je značky Yves Rocher, ktorý som tak isto dostala k nákupu.  Opäť spôsobuje, že ústa sú plnšie, ale tento využívam  len k červeným rúžom, pretože ma jemný odtieň do červena.




Posledné dva  lesky, ktoré vám ukážem  sú značky  Ready to Wear  New York.   Tieto lesky sú úžasné a sú veľmi sýte   čo ma teší.   Jeden je hnedej farby, aby sa mi hodil k rúžu, ktorý som spomínala vyššie (tak isto mám   aj ceruzku na pery tejto značky, aby sme mali sadu kompletnú.) Druhý odtieň je vínový, ktorý  používam, k tým bordovým rúžom. ale len jemne, pretože  aj rúž aj lesk sú veľmi výrazné.





Dúfam že sa  vám článok páčil.  Napíšte mi do komentára, či by ste chceli v  Giveaway nejaký lesk, rúž, alebo iný typ kozmetiky.

Ak s a vám  môj blog  páči, môžete  mi dať odber na IG - Nicolette Lear, kde vidíte fotografie  aj z môjho bežného života.   Follow-ovať  môj GFC alebo dať like na  facebookovej stránke, kde uvidíte , kedy vyšiel   nový článok.  Odakazy nájdete v horných častiach stránky.

Majte sa  pekne    Nicolette Lear. 

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. tak toto je silny članok neviem síce o koho sa jedná ale máš pravdu ja tiež nechápem koli čomu si ľudia závidia nikdy ma netrapilo čo kto ma a vlastni ja mam proste inšie a som spokojna. Pretože tí čo majú veľa budú chcieť ešte viac čiže nikdy nebude mať dosť a nikdy spokojný nebude. A máš peknú zbierku rúžov a leskov nejake tiež mám:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako ja som nenarážala na nikoho konkrétneho, len ma zaskočilo ako sa spustila tá reakacie a všeobecne v mojom okolí ako to chodí. Preto mi tak napadlo, že by bolo fajn sa k tomu vyjadriť.

      A ďakujem pekne :3

      Odstrániť
  2. Nicol, neviem či je dobré do budúcna spájať dve témy do jedného článku lebo trochu som z toho bola zmätená že zrazu som pohrúžená do jednej témy a potom na mňa vyskočí fotka rúžu :D.
    Ale musím pochváliť fotky :) podarili sa ti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite to do budúcna robiť nebudem. Mozno na tieto moje myslienky vytvorim samostatnu rubriku :) Len ja som sa snažila vyhýbať týmto témam , len už som sa K tomu musela vyjadriť :) Ďakujem pekne :) aj za rady do budúcna aj za pochvalu ^^

      Odstrániť
  3. Ja sa musím pripojiť k Bilberry Day, na úvodnej fotke Chanel, začiatok článku o Mome a druhá polovica o rúžoch. Dosť chaos... Čo sa týka Momi, tak problém nie je v tom čo má alebo čo dosiahla. Problém je v jej namyslenom správaní a na tom, aká je pokrytecká. Kritizuje druhých ľudí za niečo, čo robí ona sama. Povyšuje sa nad ostatných, tvári sa ako veľká hviezda, vyhlasuje o sebe, že založila prvý beauty blog na Slovensku a pritom to absolútne nie je pravda. Pozri, kvôli jej namyslenosti sa už začali ozývať aj ľudia, ktorí ju sledujú roky. Nie je to o závisti, nie je to o tom, že má oblečenie, že má techniku, že má neviem čo. V poriadku, všetkým nám rodičia kupujú veci, starajú sa o nás, je to normálne. Ale asi málokto sa prezentuje tak ako ona.. Tej babe neskutočne chýba pokora. Nemať rodičov, nemať Expla, tak polovica jej úspechu je fuč.. Poviem ti, sebavedomie jej fakt nechýba, ale mala by pribrzdiť. Podľa ohlasov na jej článok mám pocit, že tá sláva o ktorej dookola hovorí, je len v jej hlave. Očividne sú desiatky či stovky ľudí, ktorí ju fakt neznášajú kvôli jej nadutosti a povýšenosti. Na svete sú milióny dievčat ako je ona, ktoré blogujú, majú krásne veci, drahé veci a dokonca aj stokrát viac fanúšikov ako ona.. Tak neviem prečo sa cíti byť taká výnimočná a robí zo seba star.. Ako som už povedala, nejde o závidenie, ide o to, že to dievča lieta kdesi v oblakoch a pokora je pre ňu neznámy pojem, preto ju ľudia kritizujú, pretože tým jej článkom odhalila, aká v skutočnosti je. Nehovoriac o tom, že pár týždňov dozadu natočila video o tom, že nemáme odsudzovať iných ľudí a teraz urobí ona presne to isté? Navyše odsudzuje babu za veci,ktoré ona sama robí tiež? Proste si kvalitne nasrala do úst, navyše ukázala aká je namyslená a je pochopiteľné, že ju za to ľudia sprdnú.. Neviem čo čakala..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uznavam článok mam chaotický.. :) a ako som povedal pokusim sa to zmeniť.. :) a toto je pekne dlhý názor a nevravim že nemaš pravdu.. : Protirečí si a to statočne už len videom - predsudky a preto mi prišlo zbytočne a nepodstatne aby sa vyjadrovala o Essene... Len ja som nechcela narážať len na Momu ale aj na svoje okolie, keď som sa tak zamyslela, že čo sa udialo v mojom živote za niekoľko rokov a že z veľkej partie som znižila svoj okruh kamarátov na 3 a môjho priateľa.. pretože ostatní boli falošní a navzájom si vyčítali a ty maš toto a ty nemaš toto... To mi príde také sebecké a hnusné od tých ľudí..

      A nabudúce sa určite polepším a nebude to také chaotické :)

      Odstrániť