Haul- October

By Nicolette Lear - novembra 05, 2015



V  minulom článku som vám spomínala, že som  si tento mesiac krásne nakúpila. Pôvodne som mala na pláne urobiť  moju Make-up routine, ale myslím si, že ako napísaný článok, to nemá veľký význam a bohužiaľ nikto  v  mojom okolí nevlastní kvalitný mikrofón, aby som mohla spracovať video.  Možno sa mi to časom podarí. :)

Keďže Október bol pomerne chladný a upršaný,  musela som si kúpiť  niečo, aby som v tomto sychravom počasí neumrzla.  Síce, zima je mi aj napriek tomu, že som si kúpila  teplé veci.   Problém je v tom, že som sa asi narodila  v zlej krajine.  Taký Dubai,  Karibik  a  podobné oblasti kde je  stále teplo   by mi  úplne vyhovovali.   Nakúpila som si  hlavne svetríky.


Zvolila som si veľmi vhodné obdobie na ich nákup. Dva  horné sú z  obchodu House a ďalšie 3 z Orasay-u 

 Už v  minulom článku som spomínala v článku MAC rúže. Ak si chcete  pozrieť  ich odtiene môžete ich vidieť na tomto odkaze Favourite of October
 Prvý svetrík  ma zaujal svojim vzorom.  Nie som nadšenec týchto štýlov "mikín" ale úžasne sa hodia k sukniam s áčkovým  tvarom. V tomto období túto kombináciu nevyužijem, ale na jar  to bude určite patriť k mojím obľúbeným outfitom.   Tieto typy svetríkov sú pre mňa veľmi pohodlné hlavne do školy k rifliam a jemným oxford-ovým  topánkam.
 Nasledujúci svetrík je toho istého strihu a materiálu ako ten predchádzajúci. Je elegantný a ležérny. Čo poviete, nie sú tie srdiečka cute ? :)
 Tieto 3 svetríky sú z obchodu Orsay.  V tom momente bola výborný akcia. Prvý svetrík v  plnej cene a druhý za  polovicu. Dokonca  bola možnosť kombinovania akcií, čo ma veľmi potešilo, pretože pri nákupe nad 30€  bola  10€ zľava. Tak som si ešte vybrala náhrdelník v hodnote 7€ , ktorý som mala  takpovediac za darmo.  Cena bolo do hromady okolo 50€ a  mňa to vyšlo na 31€. Myslím si, že to bola super investícia, pretože svetríky sú hebké, neškrabú, sú jednoduché, pekné a dokonca aj teplé.


Z tohto náhrdelníku som veľmi šťastná. Rozhodovala som sa medzi dvomi. No, už som pri sebe  nemala dostatok peňazí. Tak som sa musela uskromniť na tento. Napriek tomu si myslím, že je veľmi pekný a dokonale sa hodí k  dvom bielym svetríkom, ale aj k k obyčajnému čiernemu tričku pre zvýraznenie outfitu. 

 Ako  posledný kúsok tu mám obal na mobil. Nedám dopustiť na tieto peňaženkové kryty, pretože bez toho by som pri mojej   šikovnosti telefón  už nemala.  Veľmi dobré je na ňom aj to, že  mám pri ňom všetke potrebné doklady a nie vždy si so sebou beriem peňaženku.

Ak sa vám článok páčil, budem rada ak ho budete zdieľať, okomentujete ho alebo ak sa pridáte k verným čitateľom blogu.

Čo by ste povedali na ďalší článok Lipstick Collection ? :)


  • Share:

You Might Also Like

5 comments