Favourite of october

By Nicolette Lear - novembra 01, 2015





Ak by som si mala zhrnúť  čím bol pre mňa október výnimočný, tak  by som mohla začať tým, že som si úžasne nakúpila.   Bolo množstvo úžasných zliav,  prečo to nevyužiť.  O týchto kúskoch si viac  povieme vo štvrtok.  Strašne dlho bola zima , a preto nepribúdajú nove články s outfitmi.   Posledný týždeň je síce teplo, ale mám toho veľa do školy, a tak to nestíham.
  

Prvú vec,  ktorú vám musím spomenúť je, že  konečne bola vydaná prvá časť krátkeho animáku, na ktorom pracujú Marzia a Pewdiepie. Je  to o ich dvoch mopslíkoch-pugoch - Edgar a Maya, ako prežívajú strašidelné dobrodružstvá.  Keďže Marzia je mojou obľúbenou youtuberkou, no asi aj jedinou,  ktorú aktívne sledujem musela som vám to spomenúť. 


Keď už sme si spomenuli animák,  spomeňme si aj nejakú tú knihu. 
Najviac sa mi za tento mesiac páčila If I stay (vlastne inú som si nestihla ani prečítať, okrem klasiky, ktorá by vás asi nezaujímala.) 

Táto kniha  je síce už troška staršia, ale ja som sa k nej dostala až teraz. Vlastne prečítala som si ju len kvôli filmu, aby som mohla potom nadávať, že  kniha je znova  lepšia.  Bolo to veľmi pútavé čítanie. Je to silný emotívny príbeh, veľmi jednoducho napísaný, ale s citom.

Dnes  som sa rozšupla hlavne s tvorbou, tak si tu pridám aj jedno Anime.  Áno skoro 20 ročné dievča  pozerá japonské kreslené seriály.  Nebudem vás  presviedčať  o tom aké je to úžasné. Ale poteší ma ak nájdem aj na tento výber pozitívne ohlasy.

Anime, ktorú som si vybrala pre tento mesiac je Ao Haru no Ride.  Je to romantický príbeh zo školského prostredia a neraz mi pri ňom padla slza. Nie preto, že by to bolo veľmi smutné, ale som dosť uplakaný človek  a bolo tam množstvo pekných scén. Ale ak  si to rozhodnete pozrieť, rozhodne neoľutujete. Je tam aj množstvo vtipných hlášok a situácii. Dokonca sa to páči aj môjmu priateľovi. Takže  to nebude tak zlé.  Verím, že bude aj druhá séria. :)  

Teraz prejdem na kozmetiku.

Make up ste už  u mňa mohli vidieť v recenzii na kozmetiku. Konečne som si ho znova kúpila, pretože  každý make up   u mňa doma bol veľmi tmavý a vyzerala som ako mrkva. (Doslova...)

Druhú vecičku, ktorú tu mám je gél na obočie Giordany Gold od  Oriflame. Je to tmavší odtieň. A  nemôžem si ho vynachváliť. Pôvodná cena je dosť vysoká čo sa týka na značku, ale  ak  vychytáte zľavu tak ako ja, tak to máte za super cenu. (Už si nepamätám presne ale okolo 5€ )


Do mojej zbierky MAC pribudli  dve nové zlatíčka. Pôvodne som si povedala, že až na Vianoce. Ale keď ste zúfala z toho ako  sa neviete naučiť to čo potrebujete, tak proste neodoláte. 

 Odtiene- staroružová a vínová.  Samozrejme Mac  má  pre ne svoje názvy.
 Svetlá je Nippin a tmavá Dark side. Som s nimi maximálne spokojná. Ale kto by nebol.

Dnes som sa v  článku odviazala a nebolo to len o kozmetike a móde, ale aj o ďalších veciach, ktoré ma bavia. Ak sa vám páčilo, že  som vám dala typy  ako  vyplniť voľný čas, alebo ako sa vyhnúť učeniu, budem rada  ak mi napíšte do komentára čo si o tom myslíte. :) 

Ďakujem za prekonanú hranicu 8000 zhliadnutí :) na 10 000 dáme giveaway :)

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Ty rtěnky od MACu vypadají fakt dobře :-))
    Já zas pro změnu občas sleduju Pewdieho :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý článek, moc se mi líbí :) rtěnky od MACu vypadají dokonale!

    Chapter #10 of 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  3. If I Stay je skvělá knížka a souhlasím s tebou - knížka je lepší, jak film :))

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť