Christmas Room Decoration - O.1

By Nicolette Lear - novembra 28, 2015



Keďže  už vianočné reklamy bežia naplno,  obchodné centrá žiara  Vianocami a  už nám napadol aj prvý sneh (ktorý  sa bohužiaľ hneď roztopil), rozhodla som sa aj ja prejsť na  takú Vianočnú atmosféru.  Po mojom zamyslení, o čom by som mohla písať, v hlave  mi  prebehlo  pár bleskových  nápadov. Dám sem čo mám rada na Vianociach? Nie.  Je to  také  klišé - tráviť čas  s rodinou, kapustnica, darčeky, koláče a tak ďalej.  To mi prišlo veľmi nezaujímavé,čo sa týka témy na písanie článku.

Potom som si povedala,  dám  vám nejaké inšpirácie na darčeky. Práve pri tomto písaní článku nastal taký malý problém. Sama  netuším čo ešte darujem svojím blízkym.

Napadla mi ešte jedna vec. Čo také cez  toto "biele"  krásne obdobie, plné pokoja a mieru robievam.  Prišla  som na to, že sa učím, pomáham mamke a spím. Takže  ani tu by som vám nebola veľkou inšpiráciou.

Posledná vec, ktorú som nevzdala a sama  som to vyskúšala, je  Christmas  decorations to teen room.  Minimálne  dnešný post by som  vytvorila  aj doma, pretože  je to podľa  mňa úžasné.
Tento  nápad  som prebrala od Lauren Rene. Táto blogerka má krásne nápady. Keďže  nie všetci ovládate angličtinu, tak som sa rozhodla, že vám to tu dám zjednodušenou formou.  Len ak ja niečo  robím, tak je od toho celý stôl a moje ruky. Preto som foťák nechcela brať do ruky a obrázky sú z TEJTO stránky



Budeme potrebovať

  1. Vytlačiť  si tento obrázok vo veľkosti minimálne  12″x 16″ 
  2. Trblietky- farba ľubovoľná
  3. Lepidlo
  4. Štetce (najlepšie staršie) - jeden bude  veľký a druhý menší
  5. Lesklú fixku vo farbe  zvolených trblietok
  6. Lak na vlasy
  7. Výkres
Krok 1.
Po vytlačení, vhodného obrázka si ho následne Pri obkresľovaní používame fixku. Druhá možnosť je vystrihnúť  si siluetu a priamo ju  na daný výkres  nalepiť a následne ju obtiahnuť fixkou. 


Krok 2
Kombinovaním štetcov nanášate lepidlo. Čím viac lepidla dáte, tým viac  to vyzerá viacrozmerne. (Pozor  na to, aby ste nepremočili výkres. Je vhodné  zlepiť  napr. aj 2 výkresy do hromady alebo dva kancelárske papiere kým to nalepíte) 

Krok 3 

Nanesiete  trblietky.  Počkáme niekoľko minút.. Vezmeme si sáčok a  jemne vysypeme trblietky z výkresu, ktoré boli naviac. Na oprášenie trblietok mimo línie môžete použiť aj suchý jemný štetec. 



Krok 4

Zalakujete. Je už na vás ako  okolie  ozdobíte. Nebojte  sa   použiť vlastnú kreativitu.  či už  urobíte sobíkovi pozadie vo forme pásikov alebo prostredie, kde bude váš výtvor uložený  vyzdobíte s konárikmi jedličky  či inými dekoráciami.


A  tu už  môžete vidieť  môj včerajší nočný výtvor, kde som  použila strieborné trblietky.




Dúfam , že sa vám  návod páčil. Ak ich chcete viac, tak mi to môžete napísať do komentára. A ak má niekto nápad na darčeky pre rodičov či priateľa,  tak isto budem rada za  každý komentár.

Nezabudnite sledovať  moju FB stránku, kde môžete  vidieť, kedy článok vyšiel a Instagram z  môjho súkromného  života.
A ešte by som vám chcela  pripomenúť GFC. Budem  veľmi rada, keď tam niekto  nový pribudne :)







  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Nádherné a přitom jednoduché. Moc se mi tohle DIY líbí.

    Creativellie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsi vážně šikovná ^-^ jednoduché - elegantní :) přesně podle mého gusta :) Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je vážně překrásné! Hrozně se mi takové jednoduché dekorace líbí. A hlavně miluju soby a třpytkyyy! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to krásne, nie je to ničím preplácané-v jednoduchosti je krása :) si šikovná!
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super nápad na dekoráciu :) ja budem robiť výzdobu teraz cez víkend :)

    OdpovedaťOdstrániť