Style tips - Nosenie High Waisted nohavíc.

By Nicolette Lear - októbra 29, 2015

Včera  po ceste zo školy som sa pýtala spolužiačky, aký by mal byť dnešný článok.  Jedna z jej otázok znela. "Ako mam nosiť nohavice  s vysokým pásom?"



  1. Crop top +  High Waisted  jeans a blazer 

    Aj keď  je  polka jesene za nami dovolím si ako prvý tip uviesť crop top. Sako k tomu dá ešte viacej elegancie a je už na vás či zvolíte roztrhané alebo skinny jeansy.  Špicatými ihličkami nič nepokazíte.

  2. Cardigan
    Rozhodne nič nepokazíte ak  nohavice  s  vysokým pásom skombinujete s obyčajným bielym/čiernym tielkom a  cardiganom.

      

  3. Prúžky
    Prúžky sa v  poslednom čase stávajú pre nás akousi klasikou.  Čierne jeansy, prúžkované tričko a kotníkové boty alebo modré jeansy,  tričko a  biele  converse.  Kombinácii je  stále veľa.





    Tu si tieto  topánočky prosím odmyslite a hodte tam  niečo menej  "kopýtkove"
  4. Košeľa Košele vám vytvoria s high waist  sofistikovaný / dobre zorganizovaný  outfit.
  5. Svetre

    Cropové svetríky vyzerajú úžasne  s  high waist  jeans. Často sa k tomu hodia podpätky.

     


    Na koniec ešte malé rady. Nič nepokazíte úzkym opaskom, ani voľnejšími tričkami s potlačou alebo pipisom, pôsobí to cute. Nebojte sa experimentovať vrstvením , v  poprípade denim + denim.  Ja  som vám tu dala  len pár rád. Síce  tie crop svetre ja veľmi neuznávam aj keď sa mi veľmi páčia. Keď už sa ich rozhodnete nosiť tak ako som vám ukázala  určite niečo dlhšie  pod to. :)


    Ak sa vám článok páčil budem rada za  každý  komentár  a zdieľanie či odber. Tak isto môžete dať like na FB fanpage a instagram kde  budete s vidieť, kedy sa pridá nový článok a nie len to :)

    Zdroj fotiek : weheartit.com

  • Share:

You Might Also Like

1 comments