My shoes collection

By Nicolette Lear - októbra 22, 2015


Minulý týždeň som Vám sľúbila, že vám ukážem moju zbierku topánok.  Niektoré  kúsky nebolo možné odfotiť a to z viacerých dôvodov. Jedne má na sebe mamka. Ďalšie sú odložené  mimo bytu, pretože  ich nebudem nosiť cez jeseň a  zimu. 


Tieto  patria k mojím najobľúbenejším. Napriek tomu, že sú vysoké, chodí sa v nich ľahko a vydržím v  nich aj celý deň.  Mám ich asi 3 roky a sú nosené často. Dokonca so mnou prežili  pár trápnych pádov. Ale kto pozná košický chodník na Hlavnej ulici, tak predpokladám, že  ma chápe.
Obchod: Deichman



Moje najnovšie. Obuté som ich mala myslím že 2X a teraz už budú čakať na jarnú sezónu. Verím, že ich nezničím rýchlo.
Obchod: aliexpress

V  deň kúpy a fotenia som si povedala, že ich už  nikdy neobujem. Ako čas plynul,  získali si  moje srdce a ako vidíte na fotke, sú nosené celkom často.  
Obchod : H&M

Hit minulého roka. Túžila som  po nich  dostala ich , ale  nenosím ich často.  Aj keď sa vyznačujú svojou pohodlnosťou ja sa v nich necítim dobre. Radšej  si zoberiem  Vansky alebo converzky v, ktorých nevyzerám ako kozmonaut.
Obchod: Officeshoes

Pamätáte  si ako pred  pár rokmi boli všade len ostne? Áno aj ja som patrila a stále  patrím k milovníkom týchto  ozdôb.  Keď som ich videla musela som si ch kúpiť. Čo je smutné, že v nich nevydržím ani stáť a o chodení ani nehovorím. . Napriek tomu, že  na nich sadá prach sú mojou srdcovou záležitosťou.
Obchod: Myslím, že John C ?
Navždy sa zachová ta naša  stužková. Presne na túto udalosť slúžili tieto topánočky.  Jemná elegantná čipka, maximálna jednoduchosť a krása.  Dúfam, že bude ešte množstvo udalostí, kde ich využijem. 
Obchod: John C
Ďalšie na okrásu. Ale pre zmenu tie vybrala moja mamka. Ani raz neboli nosené. Nebola príležitosť a mne otvorená špička celkom prekáža.
Obchod: ---


Po 4 rokoch  som si konečne  kúpila topánky do dažďa. Do vtedy  pre mňa boli Vansky  nosené za každého počasia.  Môžem o sebe povedať, že gumáky patria k typu obuvi, ktorú priam neznášam.  Množstvo ľudí v nich pôsobí, ako keby vyšili z traktora alebo sa chystali na pole. Nevravím, že sa klasické gumáky nedajú zladiť, ale množstvo ľudí to proste nedokáže.  Preto som zvolila len kotníkové gumáčiky, ktoré nepôsobia týmto dojmom, ktorý mám z väčšiny ľudí v gumákoch.  

Obchod : ( z internetu ) 

Vans shoes. Srdcovka. Mala som 3 páry, už  mam  bohužial len jeden, pretože som jednoducho ničiteľ  topánok. Pre mňa je to asi najpohodlnejšia obuv aká môže byť. Možno z ortopedického pohľadu asi najhoršia, ale ja sa v  nej cítim skvelo.

Obchod : Queens.cz

Áno sú mamkine. No, ale neukradli by ste jej ich ak by bola možnosť? Mala som ich na módnej prehliadke  a stihla som si v nich aj zabehať. Dokonalé! Nie len  ich vzhľad, ale to pohodlie napriek tomu, že  majú podpätok. 

Obchod: CCC

Pomaly sa  dostávame na koniec a tieto tenisky si so mnou prežili celé leto, preto sa momentálne sušia po vypratí.  Biele som zvolila preto, lebo pôsobia elegantnejšie.  V poradí sú to druhé converzky, ktoré mám, pretože tie  prvé mi zničil priateľov hafan.  Ešte v ten deň som si kúpila nové. :)

Obchod: Humanic


Najlepšie na koniec.  Tieto lodičky som si kúpila túto jar. Asi o 10 alebo 11 večer v F&F. Mala som pri sebe presne 20€. Určite poznáte ten pocit, keď na vás topánočky volajú " Kúp si nás".
A takto sa stali mojimi. Ďalší deň v škole bol krásny a to len vďaka nim.
Obchod: F&F

Toto nie je koniec  môjho  botníka. Len jeho časť. Snažila som sa vybrať pre Vás tie, ku ktorým mám taký lepší citový vzťah a samozrejme, ktoré sa mi dobre fotili.

Ktoré topánočky sa vám z mojej zbierky páčia najviac?
Chceli by ste článok o  My make up routine ?  :)




  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Tie prvé a vybíjané sú nádherné! :3 a gumáky tiež neznášam + keď v nich chodím sa mi stále vyzúvajú a vyzerá to, ako keby som išla kopať kanále -,- :D a článok o tvojej make-upovej rutine určite sprav!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow =) Nádherné topánky :* Najkrajšie sú hneď prvé a potom vansy =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty bílé lodičky jsou super a líbí se mi ze všech nejvíc! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvela sbirka.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jedny krajšie ako druhé, tie prvé čierne a tie strieborné čipkované lodičky sú naozaj nádherné, máš vkus to sa musí nechať.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť