Mango Fashion show

By Nicolette Lear - októbra 15, 2015



Po menšej "pauze" sa vám  znova ozývam.  Je pravda, že sa blogu nevenujem, nestíham to časovo kvôli škole.  Včera som sa zúčastnila akcie "Mango fashion show", kde bolo okrem mňa množstvo významných blogeriek, napríklad Lapkinn. Je mi veľmi ľúto, že  som to zistila až doma.

Bola to moja prvá módna  prehliadka. Cítila som sa dosť zvláštne, pretože každý si vás obzerá a nebolo to práve najmilším pohľadom, ale nemôžem povedať, že tam boli len takíto ľudia. Samozrejme, bolo tam aj množstvo "celebrít".  Prehliadka bola  rozdelená do troch častí.
Prvá časť bola 70's.  Môžete si pozrieť videá ako to tam vyzeralo, pretože  fotky s mobilom boli nereálne aj keď ani videá nie sú bohviečo, ale chcela som sa s vami o túto možnosť podeliť.

Najprv  prezentovali deti.  Bolo to milé ako nám odprezentovali detskú kolekciu. Táto kolekcia ma vrátila do detských čias. Traky a roláčiky. Pamätáte si na to ? Ja osobe som nič z toho nosiť nechcela.

Potom  sa už prešlo na hlavnú časť.  Úprimne, z tých 7O-tých rokov ma  oslovilo len pár vecí. Dôvod nebol, že  by to bolo škaredé, ale častokrát sa mi nepáčili tie farby. Ale, páčili sa mi pončá. Kiežby som nebola taká maličká a mohla ich nosiť ( Mám jedno a vyzerám v ňom ako v deke) Klasika 70-tých rokov sú kvietky , zvonové   nohavice, a tak ako aj  v detskom oddelení, tak aj v tom ženskom som mohla vidieť traky a  roláky.
Krátka ukážka :) Ak by sa  ku mne dostali blízku dobu ďalšie videa alebo fotografie,  rozhodne ich pridám.



Ďalšia časť  bola Military. Tá  ma zaujala o niečo viac aj farbami. Väčšinou prevládala čierna a  vojenská zelená. Videla som krásne  variácie   blejzerov, kabátov, topánok, šálov a nohavíc.   Túto kolekciu som si úplne zamilovala. 



Nakoniec náš  čakala kolekcia s názvom Studio 54 (Ďakujem Patrikovi Gurčíkovi, že mi to napísal do komentáru) .  Hľadala som aj na internete, stále som našla iba prvé dve kolekcie.   Táto sa mi páčila najviac. Hlavne  tie posledné šaty boli nádherné.  Väčšinou  to bol  B&W štýl.  Myslím si, že v jednoduchosti je krása.  



Zdroj videa Lapkinn

Keď si to tak zhrniem, väčšina vecí nie je  vytvorená práve pre toto počasie. My sme akosi tú krásnu jeseň preskočili a  vrhli sa rovno na sychravé obdobie. Je to veľká škoda, pretože na prehliadke som videla množstvo vecí, ktoré boli úplne úžasne, len u nás maximálne  nepraktické.   Predsa len prehliadky nie sú o tom. :)  


Po ukončení prehliadky nasledovala tombola, kde sme mohli vyhrať  množstvo zaujímavých cien. Ja osobne som si priala vyhrať 100€ voucher do Manga.  Šťastie mali iní. Napriek to mu sme neodchádzali s prázdnymi rukami.  

Na stoloch bolo nachystané šampanské a občerstvenie. Na chodbe taštičky s drobným, ale predsa len potešujúcim darčekom. Lak na nechty značky Gosh

Nakoniec by som chcela poďakovať  mojej sesternici, že mi umožnila byť na  tejto akcii. Bol to pre mňa pekný a hlavne nečakaný zážitok popri posledných dňoch.  Sľubujem, že sa blogu budem venovať. V ďalšom článku môžete očakávať  moju zbierku topánok. :)









  • Share:

You Might Also Like

5 comments