Recenzia- Catrice Make-up

By Nicolette Lear - septembra 15, 2015

Myslím, že značka Catrice je mnohým ľuďom známa. Či sú to korektory, rúže alebo laky.  Ja od tejto značky používam hlavne make-up. 
Nemôžem povedať, že  ich používam stále, ale za posledné 3 roky sa v mojom kozmetickom balíku vyskytujú  pomerne často. Hlavne Catrice Nude  Illusion.  Podľa môjho názoru je tento make-up najlepší pre problematickú pleť, ale myslím si, že je vhodný pre každý typ pleti. Hydratuje, nezarýva sa do jamiek (vrásiek) a nezvýrazňuje  póry. Je veľmi dobrý, čo sa týka krytia. Krásne zakrýva mastnú pleť a červené pupienky. Na druhej strane nesmiete to s ním prehnať, pretože potom budete pôsobiť ako vosková figurína. Napriek tomu môžete  tento make-up vrstviť. Tým myslím - základná vrstva a na problematické miesta opäť nanesiete make-up, ale len v malom množstve. Obal je veľmi pekný, sklenená fľaštička s pumpičkou a cena je veľmi dobrá v porovnaní s jeho kvalitou.  Myslím, že v  DM sa jeho cena pohybuje okolo 6€. Jeho výdrž je okolo  5-8 hodín, no to čo sa mi páči je, že nevytvára škvrny. 



Druhý Make-up od Catrice bol aj pre mňa dosť veľkou novinkou. Ale zaujal ma svojou konzistenciou. Zo začiatku som si myslela, že je to podkladový krém, ale keď som  sa lepšie pozrela na obal a rozotrela vzorku na ruke, ostala  som celkom prekvapená a musela som mu dať šancu. 
Prekvapil ma hlavne tým, že pri nanášaní ma bielu farbu a postupne sa sfarbuje podľa vášho tónu pleti. Videla som ho len v dvoch odtieňoch. Lighter a Medium skin. Aj tento make-up ma svoje výhody a jedna z nich je tá, že zjednocuje pleť. Opäť to budem prirovnávať k problematickej pleti, keďže som zdedila  tento typ pleti. (Neviem síce po ktorom členovi rodiny.)    

Mne  zostalo mnoho pigmentových škvŕn od akné, a práve tento make-up  ma tendenciu zakryť  ich a zjednotiť celú tvár. A  čo je veľmi dobre, pôsobí veľmi prirodzene. Jeho výdrž je tak isto okolo 6 hodín. Ale  neodporúčam vám ho  nanášať rukami, pretože  vám na tvári potom  ostanú škvrny.  Nevšimla som si, že  by sa otláčal. Čo je veľké plus. Jeho cena  sa pohybuje okolo 7€ a má plastové balenie.  

 Ak by som si mala vybrať jeden z produktov myslím. že by to bol Nude Illusion. Rozdiel v cene síce nieje veľký. Ale  ak ste cez  zimu bledé, tak ako ja, tak  vám 3 in one  veľmi nedopomôže k "živému" odtieňu pleti.

Ak  ešte neodoberáte novinky na FB alebo na IG, budem rada keď tak urobíte. Kliknutím na horné ikonky sa dostanete priamo na moje účty. 
Follow my blog with Bloglovin


  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Skvelý článok 🎀❤️ Opäť si dokázala, že si skvelou blogerkou ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článek:) Ten první make up má moc hezký obal:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť