Morning routine

By Nicolette Lear - septembra 11, 2015

Rada by som vám povedala, že moje rána vyzerajú takto: Vstanem šťastná a krásna, hlavne plná energie. Ale to by som vám klamala. Neznášam vstávanie. Klasický školský deň u mňa vyzerá nasledovne. Na budík nereagujem. Zobudí ma až mamka, keď odchádza z domu.  Uvedomím si, že nič nestíham plus väčšinou zmeškám autobus, ktorý som chcela stihnúť. Ani raňajky ani káva, ani čaj. Vstanem, umyjem sa, nalíčim, samozrejme oblečiem, učešem a bežím.



No, ale ako prebieha moje mimoškolské vstávanie? Taký víkend alebo voľný deň? Ako som spomínala, cez školský rok nestíham raňajkovať, tak si to vynahrádzam aspoň cez  prázdniny a voľné dni. Úprimne, nemám danú presnú rutinu. Ale rána, ktoré milujem prebehajú takto.



Zobudím sa väčšinou okolo deviatej so stálym pocitom, že rána neznášam. Napriek tomu  sa snažím začínať pozitívne,preto si pustím hudbu.  Väčšinou počúvam pomalé songy a mojím obľúbeným spevákom je Boy Epic, pretože jeho piesne vo mne vyvolávajú silné emócie. Odporúčam si vypočuť len jednu jeho pieseň a uisťujem vás, že si ho zamilujete. Ak nepočúvam práve jeho, ďalšie veci v mojom playliste sú väčšinou "piano sad songs". Medzutým si  vezmem  mobil, laptop a pozriem  si niekoľko youtuberov, medzi moje najobľúbenejšie patrí Marzia a Zoella. Samozrejme nezabúdam si prečítať pár blogov.  Pre mňa je inšpiráciou Moma, ktorú poznáte podľa mňa veľmi dobre nie len ako blogerku ale aj youtuberku.

Milujem, keď sa cítim ako princezná. Keď sa o mňa starajú a raňajky sa mi donesú až na stôl. A tak sa občas rozhodnem, že zavolám dobrému kamarátovi alebo kamarátke na ranný pokec pri káve. Potom sa začínajú ranné prípravy. Také pohodlné maľovanie sa. Sadnem si pred zrkadlo, na zem si poukladám  všetko čo budem potrebovať, make up od Catrice, konturovaciu paletku, bronzer a púder od Avonu, tekutú linku na oči od Rimmel a špírálu od Miss sporty. Potom si vyberem jeden z rúžov, ktorý mam a k nemu doladím aj ceruzku na ústa. Bez namaľovaných pier ma mimo miesta, kde bývam neuvidíte. Po sebazdokonalení sa vyberiem na autobus. Naposledy to bolo s mojim najlepším kamarátom, kedy sme si to náramne užili a ešte aj krásne odfotil naše raňajky a konečne vám môžem ukázať,prečo túto atmosféru tak milujem.
Občas k tomuto plánu doplním aj cvičenie, čo by som chcela pravidelne, ale kvôli zdravotným dôvodom nemôžem. Dúfam, že čoskoro to bude v pohode a začnem konečne aj cvičiť.

A potom mám tretiu variantu, keď si moju morning routine užívam s priateľom. Vstávame asi o 11 a celý deň  si vychutnávame prítomnosť toho druhého. Sú to jednoduché, ale najkrajšie dni.Celý deň strapatá, v teplákoch,  ale aj tak sa cítim úžasne. Deň, kedy nemusím vyzerať najkrajšie, nemusím sa nikde ponáhľať a ani utekať na autobus.


Aká je vaša  morning routine? Chceli by ste článok My daily make-up ?
Na záver by som chcela poďakovať kamarátovi Petríkovi za fotografiu - jeho IG

Ešte by som sa vám chcela ospravedlniť.  Ako ste si všimli, dlhšie nevyšiel článok. Nie je to tým, že nemám inšpiráciu, ale tým, že som podstúpila operáciu, kde mi vyberali zuby  a momentálne vyzerám ako syseľ, čo by na fotkách s outfitmi nevyzeralo dobre.  A z nemocnice som sa vrátila ešte len včera. Tak vám ďakujem za pochopenie hneď ako sa zotavím a počasie bude  trocha lepšie vám prinesiem nové kúsky s farbami tejto jesene a mnoho ďalších článkov.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Super článek :) Já jsem zjistila, že miluji moje sladké snídaně jako třeba wafle a nutellou, ale v poslední době jsem zjistila, že jsem líná si to ráno dělat, takže bych potřebovala někoho, kdo by mi udělal waffle, haha :D :)

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásně vtipný napsaný článek :) líbí se mi tvůj styl psaní :) mimochodem se mi tvůj blog moc líbí a sleduju! :) Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :3 Každá pochvala blogu ma teší a stále sa snažím zlepšovať. ^^ 

      Odstrániť
  3. Krásny článok :D vtipne napísaný čo je super :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež nie som ranné vtáča, takže tomu rozumiem. o)

    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovedaťOdstrániť