Haul- Fall/Winter

By Nicolette Lear - septembra 27, 2015

Po dlhej dobe som si konečne  našla  čas napísať článok.  Poznáte to.  Začiatok na novej škole je dosť  náročný.  Väčšinou sa z nej vrátim domov okolo 4-5 poobede, no sú dni, kedy som  v škole kratšie, ale aj dlhšie.  Okrem toho, že nemám toľko  času ako cez  leto, je tu aj iný faktor. Počasie. Fúka, prší a je zima. Veľmi rada by som vám priniesla fotky nových outfitov, no v takom počasí stáť niekoľko hodín  a fotiť  sa, je trápenie nie len pre mňa, ale aj pre fotografa.

No kedže  je jeseň, musela som troška pripraviť svoj šatník na zimu.



Asi začnem zimným kabátom.  Ešte nebol prežehlený, preto môže pôsobiť zvláštne.  Ale  je ozaj úžasný. Síce farbu som čakala troška jemnejšiu. Ale aj tak je veľmi pekný.


Ďalšie veci , ktoré som si zamilovala je tento  batôžtek so svetrom. Batoh je síce starší ako ja,  ale stále vyzerá ako nový. Pred pár týždňami som ho objavila v našej pivnici. Bola to láska  na prvý pohľad. Je z pravej kože  a pochádza z Talianska.


Sveter  je celý bavlnený a je veľmi príjemný na nosenie.  Jednoduchý a ľahko  ho zladím ku všetkému.

Túto sezónu  je hlavnou hviezdou hlavne pončo, tak som si jedno musela zaobstarať aj ja. Je z H&M, kde majú tak krásny výber. No práve toto som objednávala  cez  ich online shop.  Je  mi síce trošku veľké, ale aj tak na neho nedám dopustiť.
Opäť sa vrátim k bielej farbe. Neviem prečo som sa rozhodla túto jeseň isť  v bielej napriek tomu, že  už nie je takou hviezdou ako bola cez  jar a leto. Môj názor je, že napriek tomu sa  môže s  touto farbou vytvoriť množstvo  kombinácii, ktoré nebudú nudné.  Preto vám prinášam biele oxford shoes a ďalší  batoh, ktorý je vlastne kabelka v tvare  vrecúška alebo batohu. Botičky sú úžasné , no ešte som nemala možnosť  vyskúšať ich.   Kabelka je priestranná s veľkým priestorom. (Skoro ako Hermiony Granger)  


 A posledná vec v dnešnom haule sú šaty, ktoré budem mať  ako partnerka na stužkovej.  Dúfam že  sa Vám  tieto  kúsky páčia.


Budem rada, ak budete článok zdieľať a ak sa pridáte mojim odberateľom či už na blogu, IG alebo FB. Odkazy nájdete v pravom hornom rohu.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Krásne nákupy :D aj ja som objavila taký podobný batoh u nás v skrini :D A tie šaty sú fakt bomba! :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty saty jsoi nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super věci... hlavně ten kabát.. :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se nejvíc líbí ten svetr / pončo / přehoz :) na těch úplně ujíždím :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť