Manna Cosmetics

By Nicolette Lear - augusta 30, 2015


Ahojte. Myslím, že každé dievča hľadá stále nové produkty pre svoju pleť, keďže pleť každého človeka je iná a každý z nás je výnimočný, občas je to dosť zložité. Som jedná z tých, ktorá podedila aknóznu pleť. Vyskúšala som už neskutočne veľa produktov a ani jeden nezabral. Asi posledné 2 roky sa snažím používať čo najviac organické výrobky a to dosť pomohlo mojej pleti, no nie je to stopercentné. Tento týždeň som testovala výrobky od Manna Cosmetics. V čom sa líšia od ostatných výrobkov?

Dostala som testovací balíček, ktorý obsahoval tri výrobky. Ebenové mydlo, nezvyčajné už len svojou farbou, Coco & Salt a maličké Coco & Tea Tree.
 
Eben soap som používala ráno. Jeho farbu zapríčiňuje zloženie - aktívne čierne uhlie. Pôsobí veľmi dobre na mastnú a citlivú pokožku.
Coco & Tea Tree som pre zmenu testovala večer a dokonca sa ním odličovala. Moja pleť bola svieža a rozžiarená.
Coco & Salt ten som použila iba raz. Pri pleti, ktorá nie je podráždená a nemá zapálené akné sa môže používať aj 2-3krát týždenne.
Tieto výrobky ma oslovili hlavne tým, že sú 100% organického pôvodu. Ani kúsok chémie. Dokonca Coco a Tea Tree som použila na umývanie vlasov, pretože mávam nepríjemné svrbenie po umytí a trápia ma aj lupiny, no nezabrali mi žiadne prípravky. Musím uznať, že mne pomohlo už po prvom umytí. Lupiny takmer zmizli a nepríjemné svrbenie som vôbec necítila. Prekvapením bolo, že mi zosvetleli vlasy. Jeden nedostatok som predsa našla. Vlasy som rozčesávala asi 15 minút a bolo to dosť bolestivé. Vlasy som nemala jemné ako zvyčajne keď používam kondicionér, ale boli tvrdšie, čo zapríčinilo ich ťažké rozčesávanie.
 
Na záver musím uznať, že na pleti vidím veľké zmeny aj keď ešte to chce veľa času, aby bola bezchybná. Póry sa stiahli, tak isto aj čierne bodky - už nie sú viditeľné tak ako predtým. Množstvo zapálených miest sa postupne hojí bez náznaku pigmentácie. Produkty, ktoré som používala doteraz síce vyriešili problém so zapálenými miestami, ale ani jeden nevyriešil problém čiernych bodiek. Uvidíme, čo mydielka dajú do budúcnosti, ale za ten týždeň používania vám ich môžem len odporučiť.

Výrobky môžete nájsť na Manna mydla








  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Vypadá to úžasně! Na moji pleť by se to určitě hodilo :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať že výsledky som videla už po 3 dňoch. Zapálene pupenčeky ešte mám ale pomaly sa sťahujú no upchaté póry už skoro všetke zmizli ^^ 

      Odstrániť
  2. Vypadá to fakt parádně (y) já problémy s pletí nemám, ale jako dárek pro nějakou "méně šťastnou" kamarádku to vypadá dobře :) capuccinolover.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ešte som o nich predtým nepočula, no znie to tak, že sú naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mydla su pekne balene a jemne vonave, ale ich cena je znacne premrstena. ak si umyvas vlasy mydlom, musis si ich oplachnut octovou alebo citronovou vodou. ja ich zatial tiez len testujem, mam akne, ale zatial nevidim zlepsenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kombinuješ, tie mydla ? :) Lebo aj som kombinovala to uhlikove s čajovnikovým.. Ako ani mne sa tvar velmi nezlepšila ale u mňa veľa robi strava.. :/

      Odstrániť
    2. Akurat ako som pisala tie pory sa mi stiahli.

      Odstrániť