Autumn wishlist

By Nicolette Lear - augusta 24, 2015


Leto je už pomaly na konci a prichádza moje obľúbené ročné obdobie - jeseň. Úprimne, v obľube mám hlavne jej začiatok. Nie som človek, ktorý má rád zimu a dážď, ale to, čo na tomto ročnom období milujem, sú farby. Dokázala by som vám menovať desiatky pozitív, prečo práve jeseň, ale umelecké opisy prírody si nechám radšej do školy.


V dnešnom článku by som vám chcela ukázať môj "wishlist" na toto ročné obdobie. Dúfam a verím, že aspoň časť týchto vecí, alebo im podobné, nájdem v obchodoch a budú súčasťou môjho šatníka a kozmetickej výbavy.

 

Ak by ste náhodou vedeli,kde zoženiem topánky, batoh a ružový kabát aspoň podobného strihu, môžete mi to napísať do komentára. Budem veľmi rada. Paletky idem čoskoro objednávať. Teším sa, keď už budú patriť do mojej zbierky. Čo patrí do vášho wishlistu?

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Na mojom wishliste sú zatiaľ khaki nohavice s vačkami (ako tieto : http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0323140001.html) a rozmýšľam aj nad nejakým kabátikom ako si sem dala len v inej farbe :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podobný kabátek jsem si kupovala v zimě v HMku... Jinak já mám na svém Wishlistě také takový klobouček, ale chtěla bych světle hnědý... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné veci, dúfam, že ich všetky zoženieš :D Takéto klobúky som videla v New Yorkeri :D ja zatiaľ nemám nič na mojom wishliste na jeseň, ale teraz zháňam nejaké šaty na začiatok školského roka. :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Klobouček bych si chtěla na podzim také pořídit, jen asi v jiné barvě :)) A zrovna dnes jsem byla v CA a měli tam úžasné kousky na podzim, pár jsem si jich nakoupila a i právě podobný klobouček tam měli, který se mi zalíbil, tak zvažuji jeho koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já na podzim nutně potřebuju chelsea boots a černý skinny :)
    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovedaťOdstrániť