Summer night in my city

By Nicolette Lear - júla 01, 2016

Košice. Mesto, kde som sa narodila, vyrastala a strávila svoj celý život. Mesto plné histórie a krásnych pamiatok, ktorými sa môžeme len pýšiť. V tieto horúce letné dni sa Hlavná ulica hemži ľuďmi, ktorí hľadajú miesto na relax. Parky, kaviarne, cukrárne, reštaurácie. To všetko môžete nájsť na tejto ulici. 
Košice. The city where I was born , where I grew up and where I have spent my whole life. The city full of history and beautiful monuments which make us so proud. During these warm days is our main streetovercrowded by the people which look for some relax. Parks , caffés , restaurants ,patisseries.. All of it you can find on this street.

Dnes vám prinášam outfit, ktorý som si zamilovala. Hlavne blúzku aj v týchto horúcich dňoch je úplne ideálna. Prajem pekný začiatok prázdnin a čoskoro čakajte report z Malty. Verím, že prostredníctvom videa

Here is my today´s outfit. I felt in love with it ! Mainly the blouse is totally perfect for these warm days. Wish you a pleasant start of summer holiday and keep waiting for my report from Malta ! I hope that it will be by the video.














Ak sa vám outfit  páčil, budem rada  ak ma podporíte zdieľaním článku, komentárom alebo vašim followom na mojej fanpage či IG :) 

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Outfit i Košice se mi líbí! Snad si tam také někdy najdu cestu. :)
    Zvu na Give Away o Zdravý balíček

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa páči. Košice určite odporúčam navštíviť je to krásne mesto :)

      Odstrániť
  2. Outfit je veľmi pekný, je to takmer môj vkus, aj ked by mi v ňom asi bolo v týchto dňoch teplo. Tiež som inak z Košíc :D je zvláštne spoznávať tie miesta.. :) creYativitE 

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj tešim sa. Ďakujem. A áno je to zaujímave, pretože Košice sú stále iné :)

      Odstrániť
  3. so fresh look !! love it

    www.olesya.one

    OdpovedaťOdstrániť