Haul - December

By Nicolette Lear - decembra 17, 2015


Zamysleli ste sa niekedy nad tým čo vám chýba v šatníku zo základných kúskov oblečenia? Ja áno a veľa krát.  Stále to bolo niečo iné. Raz blazzer, inokedy doplnky. To všetko som si postupne dokúpila.  Stále som čítala ako je základom klasická biela košeľa, ale vždy  mi to prišla ako zbytočná investícia.  No koľko krát som chcela  úplne jednoduchý outfit, kde by som namiesto   bieleho trička chcela použiť niečo iné. Napríklad klasickú bielu košeľu.  Tak  som sa nakoniec  rozhodla kúpiť si ju.  Som s ňou veľmi spokojná. Málokedy sa mi stane, že na mne veci sedia  úplne dokonale, pretože som maličká a veľmi chudá, ale táto ako keby čakala na mňa.


V  poslednom čase  som si obľúbila  boyfriend jeans, ktoré uvidíte v mojom nasledujúcom outfite.  Nemôžem povedať, že som proti roztrhaným jeansom, ale niektoré sa mi zdajú byť aj príliš a na ďalšiu stranu sa bojím, že ich rýchlo zničím.   Predsa som to len riskla.  Uvidíme ako dlho mi vydržia pri mojom šťastí.  Nosím ich veľmi rada, len potom keď nasneží, tak si asi chvíľu postoja  v  šatníku.


Áno,  som taký maniak na košele a blúzky. Tu môžete vidieť ďalšiu, ktorú som si zamilovala hneď na prvý pohľad. Najradšej by som  v nej bola 24 hodín. 

Už si začínam myslieť, že som závislá ne bielej farbe. Väčšinu farieb, ktoré uvidíte v mojej skrini sú biela a čierna. Pre istotu som pridala aj biele skinny jeans, aby tej bielej nebolo náhodou málo.


Kedže tu máme letné obdobie plné slniečka, vody  a každý deň trávim na pláži tak som si musela  zadovážiť aj   nove  okuliare.  Ach,  to leto mi už vážne   chýba.


Posledný tu mám zimný kúsok.   Svetrík má metalické odlesky a v obchode som ho vyberala dobrú polhodinu.  Chcem   s farebnými odleskmi ? Nie.  So striebornými.  Alebo?  Nakoniec  mi pomohla vybrať  mamka. Viac sa jej páčil ten so striebornými. :)


Ktorý kúsok sa vám páčil  z Haulu najviac ? :)

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. mne sa veľmi páči tá bielo-čierna košeľa :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výborný článok :) Tá bielo -čierná košeľa je naj,naj :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné kousky! :) Nejvíc se mi líbí ta proužkatá halenka, je vážně skvělá! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť