August favourite

By Nicolette Lear - septembra 03, 2015


August sa nám skončil a škola začala pre väčšinu z vás. Ja si ešte pár dni posedím doma a nastúpim na vysokú školu. Samozrejme, ani ja sa neteším. Síce je to nová etapa môjho života, nerada opúšťam tú starú. Aj keď tým nemyslím práve stredoškolský štýl života, no aj tak si myslím, že by som nemala zabudnúť na svoje záľuby. Dnes som si pripravila niečo ako August favourite clothes and cosmetics. Riflovú bundu ste už na mne mohli vidieť v článku Back to school (outfits ideas) a tak isto aj topánočky. Túto bundu som si jednoducho zamilovala. Môžem s ňou vytvárať krásne kombinácie, pretože k nej patrí aj bavlnená vesta s kapucňou, hlavne na tie jesenné dni. Môžem si vybrať, či pôjdem štýlom do streetu alebo do grunge. Možno to je zvláštne a poviete si, že som nenašla svoj štýl obliekania, ale našla. Najlepšie sa cítim síce keď som elegantne oblečená, no občas sa treba na chvíľu vzdať toho svojho a dať priestor aj iným štýlom.
 Najväčším úletom boli pre mňa tieto boty.  Kúpila som ich len kvôli foteniu, ale neľutujem.  Tí čoste z Košíc možno poznáte bar Colloseum a cítila som sa presne ako keby som vyšla práve z neho.No, keď som na tieto topánočky  pozerala, každým dňom od ich kúpi sa mi páčili viac a  viac.
Ďalší je make-up od Catrice.  Ja na túto značku nedám dopustiť aj keď  sa  na mojom kozmetickom stolíku vyskytuje len občas.  Tento make-up som si kúpila prvý krát. Jeho kúzlo spočíva v tom, že  sa prispôsobí tónu vašej pleti. Keď si ho dáte na blender , tak je biely a  keď  ho rozotierate, postupne mení odtieň na ten "pravý".   Musím uznať celkom dobre aj kryje nedostatky pleti, no na tvári nevidno vrstvy od make-up(u). Odporúčam vyskúšať. Je  v dvoch "odtieňoch" Lighter skin a Medium skin.
Posledné z môjho favourite of August je táto Naked paletka. Už čakám na trojku a v najbližších dňoch by mi už mala prísť. S touto, ktorú mám som maximálne spokojná. Ak by som ju nedostala, tak by som nikdy nebola ochotná investovať do Naked 3, ale už sa na ňu veľmi teším. Obe majú krásne tiene, len sa musím naučiť ich používať

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Krásný post :) hlavně ty botičky ^^ měla jsem kdysi podobné :)
    Jinak jsem tě nominovala do mojeho Liebster tagu, takže jestli tě už někdo nezatagoval, byla bych ráda, kdyby ses zůčastnila :) Cappuccino Lover - Liebster tag

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj neskutočne krásne články máš. Budem rada ak sa na môj blog Pozrieš http://lays-blog.blogspot.sk/ Lay´s Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bunda i boty jsou skvělé! Krásné fotky :)
    Přidávám se k pravidelným čtenářům :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť